'Срібний' переможець „Голосу країни—2018” Андрій Рибарчук повернувся на Буковину

"Срібний" переможець „Голосу країни—2018” Андрій Рибарчук повернувся на Буковину

14.05.2018, 13:49

Андрій Рибарчук пише власні пісні і мелодії до них

Ще зовсім недавно ми вболівали за перемогу нашого земляка у головному вокальному шоу України. 24-річний Андрій Рибарчук з Червоної Діброви став „срібним” переможцем „Голосу країни—2018”. А днями завітав до нашої редакції і відповів на кілька запитань.

— Отож, як почуваєшся після закінчення цього великого проекту?

— „Голос країни” — це шоу, а будь-яке шоу коли-небудь закінчується. Головне, ким ми залишаємось після нього. Я радий, що мене почули, зрозуміли й відчули. Знаю, що дуже багато людей голосували за мене. Це спонукає мене працювати далі. Буду старатись ні в якому разі не зникати з музичного простору.

— Люди дійсно тебе дуже підтримували. У Глибоці навіть була створена фан-зона…

— Для мене це була несподіванка. Чув, що було підключення до телебачення, пригощали безкоштовною кавою, дружньо надсилали SMS. Це щось неймовірне, адже дуже надихає. Коли виходив на сцену — розумів, що співаю не тільки за себе, а й за всіх людей, які зі мною були в ту мить. Дуже вдячний всім і, якби зміг, обійняв би кожного. Я — простий хлопець. Ця підтримка для мене багато значить.

— Скажи, чому тебе взагалі навчив цей проект і, у тому числі, співпраця з Тіною Кароль?

— Багато музичних деталей, про які не розповідатиму, адже це не кожному буде зрозуміло. Головне, що треба працювати, щоб чогось досягти. Не треба опускати руки, тому що просто на тарілочці тобі ніхто нічого не принесе.

— Це все шоу „Голосу країни”, яке ми бачили по телевізору. Який відсоток правди показали глядачам?

— Це не шоу за сценарієм. Все як є.

— Поділись своїми подальшими планами.

— У будь-якому разі планую займатись музикою, писати пісні, складати авторську програму і виступати з нею. Не знаю ще у Чернівцях чи Києві. Головне ж — це музика, а не де вона лунає. На разі, вже є кілька пропозицій виступати у Чернівецькій області і обласному центрі зокрема.

— Успіхів тобі, адже як ми вже всі переконались, ти цього вартий!

Лариса ДУЩАК.

1