Сокиряни: Козак хоче бути добрим за чужий рахунок?

Сокиряни: Козак хоче бути добрим за чужий рахунок?

29.01.2019, 22:42

Козак хоче бути добрим за чужий рахунок? Одна рада, яка втрачає владу, домовляється про бюджетні кошти з іншою радою, якої взагалі не існує. І зобов’язує районну адміністрацію фактично вибити ці кошти з центру об’єднаної громади.

 Звучить абсурдно. Але доволі цікаво. Особливо – для державної фінансової інспекції. І особливо – в ракурсі невідомо на що витрачених ста тисяч гривень наприкінці минулого року. 

 Подробиці дивіться у спецвипуску програми "Наскрізь", яка вийшла на телеканалі ТВА 

1


КОМЕНТАРІ (2)

а чого цей підаренок нажига не прийшов на сесію райради страшно.  А козаку ви свиснете за ним люди

avatar

Ломаченці

29 січня 2019 23:55

Перш ніж "поносити" ради, які не бажають створювати ОТГ, потрібно проаналізувати використання виділених новоствореним ОТГ багатомільйонних субвенцій, на мою думку, задля піару реформи децентралізації, які нерідко просто деребанються. Якщо в час коли в районах з вимушеними переселенцями не вистачає житла, лікарень, поліклінік, а учні навчаються в дві-три зміни, в новостворених ОТГ при пустуючих кабінетах у наявних лікарнях за держкошти (наші податки) будують окрему лікарню для ОТГ, або в населеному пункті, де проживає до 600 чол. і в наявній добротній школі при 60 учнях і наполовину заповнених класах, виділяють з субвенції більше 10 млн.грн. нібито на реконструкцію школи, та й ще коли при проведеному тендері його чомусь виграє фірма, яка запропонувала нійбільшу ціну та не має ліцензії на реконструкцію нежитлових приміщень, то хіба це по-державному? І кому вигідна така децентралізація?

 

avatar

Не Ломачинці

30 січня 2019 07:40