Сокирянську лікарню ніхто не закриє: 'козачки' дурять людей, через вислизаючу з рук абсолютну владу

Сокирянську лікарню ніхто не закриє: "козачки" дурять людей, через вислизаючу з рук абсолютну владу

10.02.2017, 18:58

Громадськість Сокирянського району заявила про свою принципову позицію і стала на захист районної лікарні. На площі біля ЦРЛ зібралося чимало небайдужих з надією на те, що їх почують і нададуть Сокирянському лікувальному закладу статус госпітального округу. Про це повідомляє Північно-бессарабський інформаційний портал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козак марно оббрехав Бурбака: в Сокирянах сучасніша будівля лікарні, проте в Хотині - кращий кадровий потенціал

Звістка про наміри перетворити районну лікарню в заклад інтенсивного лікування першого рівня рознеслася селами району блискавично і відповідь та реакція не забарилися. Біля центрального входу до райлікарні зібралися представники майже всіх населених пунктів району – більше 500 осіб. 

За інформацією видання, на позачерговій сесії районної ради депутати прийняли рішення звернутися до Президента України, Уряду та органів влади Чернівецької області з пропозицією внесення змін до проекту розподілу краю на госпітальні округи та розглянути можливість створення госпітального округу з центром у місті Сокиряни, або ж перепрофілювати Сокирянську ЦРЛ у лікувальний заклад інтенсивного лікування 2-го рівня.

На завершення зібрання було проголошено резолюцію Народного віче. Гуртом прийняли одноголосне рішення звернутися до Прем’єр-міністра України з проханням переглянути проект створення госпітальних округів.

Народний депутат від 204 виборчого округу Максим Бурбак звинуватив голову Сокирянської районної ради Василя Козака у звезенні жителів району на мітинг, який пройшов під стінами центральної районної лікарні.

Про це Бурбак повідомив на своїй ФБ-сторінці.



"В черговий раз сокирянські "козачки" дурять людей. Тільки забули людям сказати, що ніхто без їх рішення лікарню не закриє. Краще б попіклувались про введення лікарні в експлуатацію. І всі гроші в минулому році направили лише на добудову довгобуда Будинку культури. Як його будуть опалювати вони не думають, як і про інші села, в яких також є будинки культури, школи , ФАПи з потребою поточного ремонту. Але ж злості ретроградів через вислизаючу з рук абсолютну владу немає меж. От і звозять на мороз людей на мітинг і розповсюджують фейки. Але їх поїзд вже далеко ... От і бісяться", - написав Максим Бурбак

 Фото з сайту nordbess-news.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

бурбак чув дзвін але не знає де він Я був на віче люди організувалися самі і ніхто не говорив про закриття а про зниження рівня це різні речі і черговий раз стидно за нашого депутата. На віче були питання і до Козака який вийшов і доступно відповів респект і уважуха , а Равлик і Бурбак не прийшли сцикотно вони у нас воїни фейсбука. А то що бурбак Козаку може тільки свиснути то це в Сокирянах знають всі  А козачки звучить крутіше чим бурбачки

avatar

Сокирянець

10 лютого 2017 19:10