Сокирянщина продовжує активно допомагати українській армії

Сокирянщина продовжує активно допомагати українській армії

04.06.2014, 20:02

Розуміючи критичну важливість підвищення боєздатності Збройних Сил України та зважаючи на зростання загроз територіальній цілісності країни за ініціативи першого заступника голови районної державної адміністрації Олексія Сергійовича Бойка свій внесок в благодійну справу внесли аграрії району.

Окрім коштів, а це близько 4,5 тисяч гривень, агроформуваннями  зібрано продукти харчування – муку, картоплю, моркву, олію, рис, гречку та консервації.

До акції долучилися: М.Коваль ТОВ «Зелена нива»,  В.Романчук ПП «Слава і К»,  Б.Вончул Ф/Г «Кошари», О.Анатійчук ТОВ «Аура - Плюс», О.Черкес ТОВ «Дністрові сади».

Благодійна допомога передана батальйону територіальної оборони, яка дислокується на території Чернівецького 300 – го полку та загонам оборони, які створені на території області. До складу цих формувань увійшли добровольці-патріоти, які зголосилися захищати наших громадян від загрози тероризму та зберігати територіальну цілісність України. Збір благодійної допомоги добровольцям та бійцям української армії продовжується.

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

Львовяне отказываются воевать

04 червня 2014 19:40