Сьогодні у Чернівцях відбудеться прощання з телеоператором Максимом Шварцманом і героєм Віталієм Нікіфоровим, які загинули на війні

Сьогодні у Чернівцях відбудеться прощання з телеоператором Максимом Шварцманом і героєм Віталієм Нікіфоровим, які загинули на війні

29.07.2023, 08:32

Прощання із захисником відбудеться завтра об 11 годині , на Центральному кладовищі

У суботу, 29 липня, у Чернівцях відбудеться прощання з телеоператором Максимом Шварцманом, який загинув на війні. Полеглий Герой працював телеоператором на кількох чернівецьких каналах. Був добровольцем. У перший день повномасштабного вторгнення пішов в ТРО.
 
15 липня воїн отримав смертельне поранення на Донеччині. 

Дружина загиблого воїна Марина Шварцман повідомила, що прощання із захисником відбудеться в суботу, 29 липня, на Центральному кладовищі. 

«У війни є особливий вид тортур для тих, хто чекає... Я свого Захисника дочекалася. Тепер він боронитиме нас із неба.

Прощання з Максом відбудеться у суботу, 29 липня, об 11:00 на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців», - йдеться у дописі
 
"Найтепліші спогади про Максима завжди будуть у моєму серці Не так мало все закінчитись… здається, Макс не хотів би, щоб за ним плакали, але ця втрата по-особливому гірка", - із сумом пише чернівецька журналістка Мар'яна Боднарюк.

Завтра в Чернівцях відбудеться прощання з телеоператором Максимом Шварцманом, який загинув на війні

 У Героя залишилася дружина та двоє діток. Вічна пам'ять і слава!!!

Сьогодні, 29 липня, Буковина також проведе в останній шлях ще одного Героя, який поклав життя у боротьбі за волю України.
 
З військовослужбовцем військової частини А7185 солдатом  Нікіфоровим Віталієм прощання відбудеться об 11:00 на Алеї Слави Центрального кладовища в Чернівцях.
 
Вічна пам'ять та слава полеглим воїнам.
 
Глибокі співчуття рідним, близьким і побратимам.
1