Сьогодні чернівчани молилися за мир і Україну!

Сьогодні чернівчани молилися за мир і Україну!

22.02.2015, 17:28

У Чернівцях представники майже 20-ти релігійних конфесій молилися за мир в Україні! Молитву "Вервиця до Божого милосердя" промовляли римо-католицькі священики та маленький хлопчик. 

- Сьогодні ми чернівчани молимося за Україну! За мир! Присутні священники усіх конфесій! Господи благослови нас! - написав на своїй сторінці у ФБ Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. 

Користувачі ФБ перепитали мера, чи були на молебні представники Московського патріархату. Мер відповів лаконічно: Так!

1


КОМЕНТАРІ (6)

збіговисько чинуш клерків партійців держслужбовців..... фото вже всі в себе повиставляли

 

клоуни!

про москальских (видалено адміном)  в мантіях взагалі промовчу,вони виконали побажання (видалено адміном) ставленика комуняки федорука

на цім збіговиську не молилися,а піарилися

ГАНЬБА!

avatar

Іван

22 лютого 2015 15:47

Чиновників там було одиниці.  Молилися  люди, які ходять до різних церков, які прйшли з своїми батюшками. Тому бризчи слюною  з іншого  приводу. 

avatar

Івану-Василю

22 лютого 2015 16:03

був бачив чув

молитви мало ,багато пафосу

фу і ганьба!

а про чиновників ваші фото самі за себе кажут

за рознарядкою молитву роблять хіба що б......

Ганьба!

avatar

Іван

22 лютого 2015 16:36

Спільної молитви представників такої кількості різних церков у нашому місті на моїй пам'яті не було. Всі об'єднуються, навіть ті, хто раніше не дуже до цього прагнув, тому Божа милість і поміч буде в рази більшою. Сподіваюся, що будуть ще подібні молитви, нам як ніколи потрібна Божа підтримка.

avatar

Омельян

23 лютого 2015 10:02

Эдик полился с Мишей за Черновцы . Всё пройдёт.

avatar

Эдику

23 лютого 2015 14:51

Чудова молитва. Бог почув цю спільну молитву і мав можливість побачити і почути, хто є істиними із його пастирів. Пречудові молитви за змістом і читанням.Із наведених коментарів видно, скільки ще серед нас бісівського "отродья". Навіть Боже слово не лякає їх.  Нагліє люцифер і його біси, передчуваючи свій близький кінець. Господи, помилуй нас грішних і спаси! Силою Свого Животворчого Хреста огороди і спаси наших воїнів у боях на Сході.

avatar

Михайло

23 лютого 2015 15:26