Смертельна ДТП на Буковині: водій мікроавтобуса збив на смерть велосипедиста і втік з місця події

Смертельна ДТП на Буковині: водій мікроавтобуса збив на смерть велосипедиста і втік з місця події

05.07.2023, 14:42

У віторок, , 4 липня, в селі Кам’янка внаслідок наїзду мікроавтобуса на велосипедиста, 39-річний місцевий житель загинув на місці. Співробітники поліції оперативно встановили особу кермувальника авто та наразі проводять з ним слідчо-процесуальні дії. 

Учора ввечері на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що в селі Кам’янка невідомий водій, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter» допустив наїзд на велосипедиста і втік з місця події. Від отриманих тілесних ушкоджень в наслідок ДТП, 39-річний буковинець помер.

Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу.

Співробітники відділення № 5 (смт Глибока) Чернівецького РУП та оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області провели низку першочергових поліцейських заходів та швидко встановили особу водія. Ним виявився 27-річний місцевий житель. 

Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом ДТП слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення затриманому підозри у вчиненні вказаного злочину. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

Буковинські поліцейські затримали водія, який спричинив дорожньо-транспортну пригоду із смертельним наслідком і втік з місця події

1