'Слуги народу' в облраді Микола Гуйтор, Олексій Грушко та Юлія Грицко-Андрієш отримали 'чорну мітку' від Олени Лис

"Слуги народу" в облраді Микола Гуйтор, Олексій Грушко та Юлія Грицко-Андрієш отримали "чорну мітку" від Олени Лис

21.02.2022, 15:43

Троє депутатів Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор (який є першим заступником голови облради), Олексій Грушко та Юлія Грицко-Андрієш отримали партійні запрошення від голови Чернівецької облорганізції партії "Слуга народу" Олени Лис. Сайт БукІнфо, який оприлюднив ці документи з посиланням на власні джерела, припускає, що йдеться про можливе позбавлення цих "слуг народу" депутатських мандатів.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатську більшість Чернівецької облради переформатують на базі фракцій «Слуга народу», «Батьківщина», «За майбутнє» і «Народний контроль»

Рух "Чесно" побачив розкол президентської фракції в Чернівецькій обласній раді, неприродну владну коаліцію та домовленості між бізнес-групами за розподіл ресурсів і впливу

Партійна приналежність членів міськвиконкому – це відображення того договорняка з ОПЗЖ, який відбувся в обласній раді під час призначення і обрання голови та заступників, - Бурбак

Цитуємо в оригіналі:

«На виконання статті 48 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», Чернівецька обласна організація політичної партії «Слуга народу» повідомляє Вас про те, що 24 лютого 2022 року о 13.00 год. в приміщенні за адресою: 58002, Україна, Чернівецька область, місто Чернівці, вулиця Бандери Степана, будинок 9, відбудуться збори Чернівецької обласної організації політичної партії «Слуга народу», на яких буде розглядатися питання про внесення пропозиції щодо відкликання Вас, як депутата обласної ради, за народною ініціативою. Голова Чернівецької обласної організації політичної партії «Слуга народу» Олена Лис».

Джерело: https://bukinfo.com.ua/ 

1