Скорейко вважає, що його зняли з посади не тільки через бажання Рибака балотуватися до парламенту від Кіцманського району

Скорейко вважає, що його зняли з посади не тільки через бажання Рибака балотуватися до парламенту від Кіцманського району

29.07.2014, 20:23

Не звужувати причину своєї відставки тільки до бажання деяких політиків балотуватися до Верховної Ради від Кіцманщини запропонував журналістам вже екс-керівник Кіцманщини Юрій Скорейко. Сьогодні звільнений з посади голови Кіцманської РДА пан Скорейко зустрівся з журналістами. 

- Якась частка правди щодо виборів тут є. Але я б не хотів зараз займатися політичними спекуляціями. Є такі думки, хто там хоче йти. Тому є підстави говорити про це. Але ви самі побачите це під час виборів. Очевидно, що цей район комусь дуже сподобався, а з Скорейком важко домовитися.  

Коли журналісти уточнили, чи не стоїть за цим звільненням перший заступник голови Чернівецької ОДА Іван Рибак, то пан Скорейко сказав, що стверджувати цього не може, бо не має достатніх підстав. Закулісні ігри - це не моє. 

Водночас, як повідомляє molbuk.ua, перший заступник голови Чернівецької ОДА Іван Рибак вважає адекватною реакцією на ситуацію розпорядження Президента України Петра Порошенка про звільнення з посади голови Кіцманської районної державної адміністрації Юрія Скорейка.

- Якщо вас взяли на роботу, а ви місяць-півтора не з’являєтесь на робочому місці і не приступаєте до виконання обов’язків, вас ніхто не буде тримати на посаді, посадова особа ви чи двірник, - прокоментував ситуацію І.Рибак. - Бо сьогодні ми, керівники органів виконавчої влади, є двірниками. Якщо ж двірник місяць не виходитиме на роботу, не буде замітати свою вулицю і прибирати сміття, рано чи пізно ми будемо мати крайній бардак. Я думаю, що Президент відреагував адекватно на неможливість співпрацювати з громадою відповідного двірника і прийняв рішення.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Оце файно висловлюється перший заступник , шо правда то правда. Той пора  людям  розгрібати цей бардак який сотворили такі керовники як Рибак.

avatar

Йо, пора вимітати сміттє з хати

29 липня 2014 22:53