Скандал в онкодиспансері: благодійний внесок за аналіз крові - 80 гривень. Лікар Ольга Кобевко кличе всіх на підтримку комісії!

Скандал в онкодиспансері: благодійний внесок за аналіз крові - 80 гривень. Лікар Ольга Кобевко кличе всіх на підтримку комісії!

20.03.2016, 17:22

Комісія з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту та підтримки учасників АТО і членів їх сімей ознайомилася з роботою Чернівецького онкологічного диспансеру. І наштовхнулися на непорозуміння в лабораторії.

Члени комісії оглянули відділення онкологічного диспансеру, палати, кухню та столову, повідомляє сайт ФАКТ.off.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комісії Чернівецької обласної ради з питань охорони здоров’я та АТО наче «пороблено»: в онко-диспансері її членів зустріли зі скандалом

Як зауважили представники комісії, скрізь у лікарні пацієнтів просять допомогти благодійними коштами. Зокрема, аналіз крові вартує… 80 гривень! І без квитанції про сплату цієї суми аналіз на руки не видають.

Коли Ольга Кобевко, депутат облради, та Валентин Пріску, секретар комісії, спробували з`ясувати, чому так відбувається, у лабораторії їх зустріли не надто привітно. Цей конфлікт зняли на відео. Потім, уже в присутності головного лікаря Анатолія Гонци, все-таки пояснили: держава на реактиви грошей не виділяє, тому такі благодійні внески є обов'язковими. 

- Ми вже довели, що наша депутатська комісія працює лише для громади. Про це написала Ольга Кобевко на своїй сторінці у ФБ. 
Хоч є багато нарікань з боку чиновників, бо вони не звикли працювати для людей, нам навіть погрожують спеслужбами, продовжуються кулуарні домовленості ігноруючи наші висновки та рекомендації, про нас закидають багато бруду... Але ми і далі працюєм.
Завтра, як ніколи, нам потрібна підтримка!
В понеділок, 21-го березня, в малій залі засідань ОДА, о 14:00, відбудеться засідання нашої комісії. На порядку денному: кадрові питання та низка інших важливих проблем. 
Запрошуєм усіх небайдужих!!!
Громадяни області, активісти, АТОвці, волонтери, журналісти та лікарі - лише разом з вами ми зможем щось змінити!!! Приходьте!!!
 

 

Источник: http://acc.cv.ua/chernivtsi/9096-skandal-v-onkodispanseri-blagodijnij-vnesok-za-analiz-krovi-80-griven. Сайт http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (3)

Кобевчиха контужена на всю голову, хай йде в психушку, там її задарма приймуть.

avatar

Сулима

20 березня 2016 19:36

ТАКІ ФИСТ МУДРІ ....ТО ХАЙ МАЛИШЕВСЬКИЙ З КОБЕВКОВ З ПРЫСКОЮ І ПЛАТЯТЬ ЗІ СВОЇХ КАРМАНІВ ЗА РЕАКТИВИ ПАЦІЕНТІВ У ЯКИХ НЕМА ГРОШЕЙ, А ЛІКАРЯМ ЩОБ ДОБРЕ РОБИЛИ СВОЮ РОБОТУ - БО ЗА 2 000 ГРН ХРЕНА ЛИСОГО НОРМАЛЬНО ХТОСЬ РОБИТИ БУДЕ....ЦЕ ПОЗОР ЛІКАРЮ БУТИ ТАКИМ ЖЕБРАКОМ.....А ЯК КОБЕВКО З МАЛИШЕМ НЕ ВМІЮТ ШОСЬ ЗРОБИТИ А ЛИШ ПИЗДЯТЬ І ПЕРЕВІРЯЮТ....ТО ХАЙ СИ ЇМ ШЛЯХ ТРАФЛЯЄ

avatar

Вася Продан

22 березня 2016 00:25

Не там копає ця курва. Нічого не винуваті лікарі, що в них недофінансування по реактивах близько 100%. В профільному Міністерстві теба про це питати і знімати провокаційні матеріали!

avatar

Борисюк Андрій

20 квітня 2016 00:00