Скандал та бійка на сесії міськради

Скандал та бійка на сесії міськради

28.04.2014, 21:03

"Браво, аплодую стоячи цьому фарсу, який відбувався на сесії міськради!! - Написав на своїй сторінці у ФБ один зі свідків сьогоднішнього дійства в сесійній залі. - Шикарна постановка п'єси: натовп неадекватних пенсіонерів, які не розуміють, що й до чого. (Одна з пенсіонерок переживала, що через відміну квитків її син не зможе поїхати у Полтаву до цьоці...) Плюс кілька проплачених, які підбадьорювали натовп криками. Плюс соціальне питання,  в якому полюбому переможець той, хто, типу, добивається шари для народу. Плюс три "заводіли" з депутатів (проштовхують потрібне рішення, звинувачують всіх і вся. А якщо намічається порозуміння і діалог між людьми та владою - криками вносять деструктив, розчищають плацдарм для головного актора). Плюс пікова дама, вона ж скандалістка, типу з народу (але ж глядач розуміє, що ніфіга не з народу). Нарешті головний актор, який і заварив цю кашу, він же прИнц на "бєлом конє" (з'являється на сцені, коли настає апогей дійства, йому цілують руки, губи (дупу?), штовхає "рєчь" і йде з трибуни "во  влюбльонную в нєго  толпу". Один з депутатів-заваділ, певно самий ображений, якому вже нічого не обломиться, пресує Самооборону, яка намагається словами заспокоїти ашалєлих бабок При цьому депутат явно наривається на бійку (так п'єса стала б смачнішою). В результаті під тиском приймається рішення, ніхто не розуміє, що, до чого і нафіга, всі в екстазі! ЗАВІСА.

Це не єдиний цікавий допис про побачене в ратуші. В соціальних мережа є й інші. Наприклад, такий.  

 

Депутати міськради Володимир Бешлей та Валерій Чинуш покинули сесійну залу міської ради. Про це передає кореспондент molbuk.ua. Бешлей заявив, що на цій сесії міськрада має на меті передати Шевченківській районній в місті раді 1 млн. 400 тисяч гривень на реконструкцію житлового фонду. Це на думку Бешлея є "розбазарюванням міського бюджету". "А чому тоді Першотравневій чи Садгірській райраді не надають такі кошти? А я вам скажу - тому що у новий голова Шевченківської райради представник "Фронту змін", - сказав депутат.

Водночас Валерій Чинуш обурився тим, що у п’ятницю на брифінгу секретар міськради Кушнірик, говорячи про "прогульників"-боржників, мав на увазі його. "Всі розуміють, що нині немає бізнесу. Я можу відмовитись від покупки землі - тоді міська рада мені буде винна 1 млн. 400 тисяч. Давайте будемо дивитися, хто кому винен? І хто кому Рабіновіч? Не потрібно особисті бізнесові речі виносити на загал. Хто створює робочі місця, той зрозуміє", - сказав Чинуш.

Обоє депутатів покинули сесійну залу. Нагадаємо, у четвер Бешлей та Чинуш теж демонстративно покидали міську раду.

1


КОМЕНТАРІ (14)

О! "сотня кулявлоб" не на сході де сепаратисти,а з пенсіонерами бореться. ГАНЬБА!

і пліссссс інфу хто написа у ФБ ))) імя  сестра імя!!! ну або хоч силку. дяка

avatar

жужа

28 квітня 2014 18:37

писав на фб оператор з АСС левицький ярік, палкий прихильник егіоналобаксівщинівської свори

avatar

жужі

28 квітня 2014 20:06

этот левицкий мудак еще тот. за бабки работает на уродов

avatar

знаю правду

28 квітня 2014 20:29

28 квітня 2014 20:06))) Дякую!

 

ЗАДНИЦЯ ЧИ ОБЛИЧЧЯ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ЖУРНАЛІСТИКИ https://www.facebook.com/yaroslav.levitskiy/posts/882932841732891?stream_ref=10

 

а тепер мені цікаво,як цей пан що таке лайно пише про чернівчан думає жити у місті?

 

avatar

жужа

28 квітня 2014 20:30

ОГО! та цей панночок левицький у себе сам пише,що "я відкритий до співпраці"

пане "сотні колявлоб" огласіть народу ваші такси "співпраці"

avatar

жужа

28 квітня 2014 20:33

Чорней ти вже перегинаєш! Який ти журналіст, ти чмо продажне. Доки такі журналісти в Україні, нам нічого хорошого не світить. Ганьба!

avatar

Наталія Володимирівна

28 квітня 2014 20:55

А що це за .уй у камуфляжній формі? Це напевне з цих майданутих. Не міська рада а БАРДАК!!!

avatar

Революціонер

28 квітня 2014 21:42

он не понимает. ему навешали лапшу что они надолго. скоро поймет.думает дурачок что деньги не пахнут

avatar

жуже

28 квітня 2014 21:48

есть майданутые и есть миздобули. этот относится к шароварщикам банды депутатов ФЗ Лазарева и Гуцула

avatar

революционеру

28 квітня 2014 21:49

Ну і гім*яний текст у цього лєвіцького. А чорней ще його передруковує. Бо самий давно став таким самим гім*ом. А може завди ним і був. їм навіть не смердить - так звикли, гам*оїди.

avatar

від лєвіцького аж смердить

28 квітня 2014 22:32

Наступного разу взагалі викинемо цих мудаків в комуфляжі з Міськради разом з Лазаревим. Бикота оборзівша, шуруйте по своїм селам і садіть городи. 

avatar

Депутат

28 квітня 2014 22:41

Всё правильно сделал))) Вот вам еще разрыво пуканные посты))) https://vk.com/maxim_mahab?w=wall39817975_18196 и https://vk.com/maxim_mahab?w=wall39817975_18198%2Fall

avatar

Макс

29 квітня 2014 17:36

Мда, а вы тут все ебанутые!!! 

avatar

alp

30 квітня 2014 07:18

Мені цікаво, адмін сайту спеціально тільки такі коменти залишив? чи тут просто тільки такого рівня читачі?? це ж який багатий словниковий запас і знання економічної і політичної ситуації в коментаторів.  чи не за ті ж гроші, про які Ви тут торочите, коменти пишете? але фразу щодо "бикоти оборзівшої" я підтримаю.  але не щодо автора статті, а щодо коментаторів і тих, хто в місті бардак розводить. менше би коментили, а більше корисного для міста робили. і тоді будете мати право щось казати. 

avatar

Olga

30 квітня 2014 11:13