Сесію міськради зривали боржники перед бюджетом та популісти, через яких місто не отримало гроші на ремонт доріг

Сесію міськради зривали боржники перед бюджетом та популісти, через яких місто не отримало гроші на ремонт доріг

25.04.2014, 19:46

Чергову сесію Чернівецької міської ради у четвер зривали найбільші порушники та популісти.

Про це у п’ятницю на брифінгу заявив секретар міськради Ярослав КУШНІРИК, передає кореспондент molbuk.ua.

За словами Кушнірика, четвергову сесію зривали зокрема ті депутати, які хочуть "піаритись" напередодні виборів мера, а також обранці, які мають велику заборгованість за землю.

"Основні гравці вчорашнього спектаклю – ті, хто уже балотується і йому це потрібно, або ті, хто дуже незадоволений, що його "шкурня" не пройде на сесії. І він про це знав, і тому він ображений іде. Хтось ображений на те, що міська рада подала позов на нього за те, що він має величезні борги за землю, яку він взяв і не заплатив. Якщо ви продивитеся кадри з сесії 20 лютого, то ви побачите цікаву закономірність: ті, хто найбільше кричав, що не можна голосувати за Кушнірика, їх хвилювала не моя колишня партійна приналежність. Їх хвилювало те, що коли я буду обраний секретарем, я виявлю цікаві факти про те, що найбільш злісні неплатники за землю знаходяться саме в сесійній залі", - сказав Я. Кушнірик.

"Я б на їхньому місці кричав би ще голосніше!" - додав секретар.

"За одним заборгованість за землю – 1 млн. 600 тисяч гривень, за іншим – 1 млн. 200 тисяч гривень", - заявив Кушнірик.

Назвати прізвища цих депутатів секретар відмовився.

"Це – структури. Ви почитаєте на сайті міської ради. Я не хочу зараз називати прізвища. Є названі структури. А з них уже зробите висновки", - відповів він.

"Піднімали питання ті, хто більше всього на сесії рве на собі сорочку за начебто захист громадян, за бюджет, але насправді є найбільшими порушниками", - сказав секретар міськради.

Через те, що депутати зірвали сесію міськради вчора, 25 квітня, у Чернівцях затримується ремонт доріг та міжбудинкових проїздів.

Річ в тім, що у проекті рішення «Про зміни до бюджету», були питання, які стосувалися виділення додаткових коштів на проведення ремонтних робіт у місті. Зокрема 1,5 млн. грн. на дороги та 2 млн. 700 тис. грн. на міжбудинкові проїзди. Це те, що теж необхідно вже для життєдіяльності міста. Про це заявив на брифінгу секретар Чернівецької міськради Ярослав Кушнірик.

Нагадаємо, у четвер депутат Бешлей та ще кілька обранців міськради зірвали сесію.

Джерело: molbuk.ua та vidido.ua

1