Сеничак порадив Фищуку не використовувати звинувачення у кумівстві, аби вирішити свої особисті конфлікти, а Рибак - не обмовляти опонента на виборах

Сеничак порадив Фищуку не використовувати звинувачення у кумівстві, аби вирішити свої особисті конфлікти, а Рибак - не обмовляти опонента на виборах

11.06.2014, 15:57

На сесії Чернівецької обласної ради присутній нардеп Олександр Фищук. Він виступив проти призначення Михайла Сеничака заступником начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів Чернівецької області, поставивши під сумнів його фаховість.

 Про призначення директором департаменту фінансів ОДА пані Пушко-Цибуляк, яку так само не представляли і не затверджували на майдані, народний депутат нічого не сказав.

 Коментуючи заяву депутата Верховної Ради, Сеничак зазначив, що має три вищі освіти і готовий поспілкуватися з усіма, хто хоче перевірити його професійність.

 Також він зауважив, що не хотів би, щоб народні депутати використовували звинувачення у кумівстві, аби вирішити свої особисті конфлікти.

В свою чергу пан Рибак заявив,що має намір балотуватися до Верховної Ради України. Про це він заявив у інтерв’ю телеканалу «Чернівецький промінь».  Його рішення балотуватися – не секрет, він готується до цього з 2011 року, тож такими заявами опоненти хотіли дискредитувати його.

- Це перша частина виборчого процесу, викручування рук, спроба змусити не балотуватися, - заявив Іван Рибак.

Він також розповів, зараз обіймає високу посаду в області, але закон не забороняє посадовцям у перспективі брати участь у виборах.

Нагадаємо, Олександр Фищук і Іван Рибак були опонентами на останніх парламентських виборах 2012 року. 

 Депутат облради Назар Горук відповів критикою на критику народного депутата. Він заявив, що Олександр Фищук не дає Івану Рибаку та Михайлу Сеничаку попрацювати. На його думку, для того, щоб висловлювати оцінку, потрібно дати людині час показати себе.

 Нагадаємо, народний депутат Олександр Фищук на сесії обласної ради звинуватив буковинську владу в неправильних кадрових призначеннях та що з народними депутатами не радилися при призначеннях на Буковині.

 - Я, Федорук та інші нардепи виправдали мандат народу і не купилися за гроші чи посади, ходили під кулями, витягували людей, - заявив О.Фищук. - А тут продовжується кумівство і торги. Я незадоволений і написав звернення в прокуратуру про призначення в податковій Буковини. Чому призначили Сеничака? Він що, великий фахівець? Призначили з порушенням, бо як можна призначати на таку посаду без конкурсу? Як призначати, коли досі не завершено перевірку підприємницької діяльності?

 Теж саме по Івану Рибаку. Я написав звернення в адміністрацію Президента про заперечення проти його призначення. З низки причин — найголовніше, що до нас підходять представники будівельних структур і кажуть, що знову вимагають відкати. Чому досі Рибак на посаді? Я навіть не проти тих, хто був в ПР, кого силою заставили, але він не використовував свою партійність. Але коли знову повертаємося до того, з чого починали, йдемо шляхом ПР, це проблема. Це проблема для краю.

 Досі не приступив до виконання обов’язків голова Кіцманської РДА Юрій Скорейко. Це людина, яка організовувала Майдан в Чернівцях. Сьогодні виникають якісь питання, ці торги до добра не доведуть. Бізнес має розвиватися окремо без важелів владних структур.

 За матеріалами vidido.ua, Чернівецький промінь та molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

фищук ты кто такой? давай до свидания!!!

долой кулявлобных корупционеров!!!!!!!

долой фыщука федорука бурбака-яценюковых кулявлобов!!!!!!

avatar

черновцы

11 червня 2014 15:36

Дайте Фіщуку купійку. Він бідний та саракий. Якщо ставите не їх хлопців, то хто "відкачувати" їм буде? Фіщук з раннього дитинства жив не на зарплату. То шо тепер звикати?

avatar

Розум

11 червня 2014 16:23