Семен Семенченко просить Авакова розслідувати можливі розкрадання на Дністровській ГАЕС часів керівництва Володимира Куліша

Семен Семенченко просить Авакова розслідувати можливі розкрадання на Дністровській ГАЕС часів керівництва Володимира Куліша

23.01.2016, 16:03

Народний депутат Семен Семенченко просить міністра МВС Арсена Авакова розслідувати розкрадання 420 мільйонів гривень з Дністровської ГАЕС за часів керівництва Володимира Куліша.

Про це йдеться у відповідному депутатському зверненні Семенченка до Авакова, копію якого на своїй Facebook-сторінці розмістив активіст Ігор Жижиян.

У листі йдеться, що в результаті позапланового аудиту ПАТ "Укргідроенерго" було виявлено безпідставне збільшення вартості робіт на Дністровській ГАЕС на суму понад 420 мільйонів гривень.

1


КОМЕНТАРІ (4)

аферист і вбивця Семенченко просит корупціонера і злодія Авакова шось розслідувати про афериста Куліша

 

цирк і клоуни! за всіма вами уроди тюрма соскучилась

avatar

буковинці

23 січня 2016 14:23

Пусть Семенченко раскажит!!! Как из Иловайского котла себался. И кинул пацанов погибать!!!!!!!! Вот ето реальное преступление...

avatar

Воин

23 січня 2016 19:05

Триперный  Жижиян  и  муфлон  Семенченко,  вдруг,  начали  соображать  в  хозяйских  делах!  Украинцы,  их  возраста,  защищают   границы  на  востоке,  воюют...  А  эти?  Один,  обгадив    штаны-смылся    с  АТО  через неделю,  а  Жижияна  не  могут  поймать   и  затянуть   на  АТО.  Но оба  любят  деньги,  выполняют  заказы  на  размещение  подонков   в  чиновничьи  кресла.  Методы  трудоустройства-от  "люстрации"  до   гнусных  пасквилей    правохранителям!

avatar

Буковинець

24 січня 2016 08:46

 Куліш злодій повинен відповісти за вкрадені кошти в Новодністровську!!! Хоча і заявник такий, який обікрав людей в Глибокі і також повинен відповісти згідно закону!!!

avatar

Віктор

24 січня 2016 11:25