Салагор за місяць вивів Чернівецьку митницю з 15-го на 2-е місце в країні (оновлено)

Салагор за місяць вивів Чернівецьку митницю з 15-го на 2-е місце в країні (оновлено)

26.05.2014, 21:21

Як інформує Чернівецька митниця Міндоходів, у травні цього року було доведено індикативний показник загального фонду у розмірі 59,4 млн. гривень. Станом на сьогодні, 26 травня, митницею краю вже забезпечено його виконання. До кінця місяця очікується перевиконання завдання на 5 млн. гривень. Окрім цього, до спеціального фонду перераховано 6,5 млн. гривень. Відтак Чернівецькою митницею Міндоходів вже поповнено державну скарбницю на 64,9 млн. грн.

За показниками росту надходжень до Держбюджету серед інших митних органів України Чернівецька митниця протягом травня перемістилась з 15-го місця на 2-е.

За повідомленням головного управління Міндоходів у Чернівецькій області, за чотири місяці цього року митники краю викрили порушень на 11,3 млн. гривень. У напрямку боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил лише у квітні виявлено 100 порушень на суму майже 8,1 млн. гривень.

Щодо адміністративно - карних правопорушень, виявлених з початку року, то оперативним складом Чернівецької митниці запроваджено 389 справ на загальну суму 11,3 млн. гривень.

В області серед викритих порушень переважають намагання незаконного переміщення цигарок та контрабанда психотропних і наркотичних засобів.

За цей же період до правоохоронних органів області направлено 5 повідомлень про протиправні діяння, що містять ознаки злочину, йдеться у повідомленні.

 Нового керівника Чернівецької обласної митниці було представлено 18 квітня. Ним став колишній її керівник, державний радник митної служби 2 рангу - Микола Салагор, який також є депутатом Чернівецької обласної ради.

1


КОМЕНТАРІ (2)

вивів не салагор, а ті люди які стали на жало контрабанди в тому числі ментовськопрокурорскосбеушної

avatar

шшш,Чернівці

26 травня 2014 19:18

Вот что значит знать все коррупционно-контрабандные схемы!

avatar

Ход конем Салагора

26 травня 2014 23:43