Салагор дасть  на ремонт доріг 100 мільйонів гривень

Салагор дасть на ремонт доріг 100 мільйонів гривень

30.11.2015, 17:21

Чернівецька митниця: 100 млн. грн. за рахунок митних платежів буде спрямовано на ремонт доріг

Підбиваючи підсумки роботи за першу декаду листопада, митницею було спрогнозовано, що до кінця року на розвиток дорожньої інфраструктури Буковини буде перераховано близько 100 млн. грн.

Наразі обіцянка митниці виконана. Станом на 30 листопада поточного року виконання індикативних показників склало 176,5%. Нагадаємо, що упродовж вересня – жовтня 2015 року відсоток виконання планових показників становив відповідно 149, 2% і 141,5%. Тобто сумарно за три місяці експерименту для здійснення реконструкції автодоріг за рахунок перевиконання митних платежів спецфонд обласного бюджету буде поповнено на 100,2 млн. грн.

«Попереду ще грудень, тож ми працюватимемо й надалі задля поповнення державної скарбниці, – зазначає начальник Чернівецької митниці ДФС Микола Салагор. – Про результати експерименту судити не нам, проте уже сьогодні, рухаючись з Франківщини, бачимо гарний гостинець від Оршівців до Лужан.  Маємо надію, що в найближчому майбутньому такими ж будуть усі буковинські дороги».

 Прес-служба Головного управління  ДФС у Чернівецькій області

ДОВІДКОВО:

Чернівецька митниця посіла перше місце в Україні за відсотковим показником надходжень до Держбюджету

Митники Буковини вкотре довели свій професіоналізм, злагодженість та вміння працювати не лише на результат. До чималих здобутків у боротьбі з тютюновою контрабандою та вагомих показників у експериментальній реконструкції доріг додалося ще й лідерство серед українських митниць по відсоткових надходженнях коштів до Державного бюджету, повідомляє прес-центр митниці.
 
За підсумками роботи у листопаді поточного року Чернівецька митниця ДФС перерахувала до державної скарбниці 209,7 млн.грн., випередивши при цьому в коштах митниці Івано-Франківської, Житомирської, Вінницької, Херсонської, Полтавської, Кіровоградської та Черкаської областей. Проте за відсотковим показником посіла 1 місце в Україні. Доведений план Буковинська митниця виконала на 176,5%.
 
«100-відсоткової позначки виконання індикативу наразі досягнуто 15 митницями із 26, – зауважує начальник митниці Микола Салагор. – Ми, найменша область України, досягли добрих результатів. Такими показниками завдячуємо, насамперед, конструктивній співпраці із бізнесом та гарній роботі усього особового складу митниці».
1