Рибак завдав  Фищуку кілька уколів і викликав на змагання

Рибак завдав Фищуку кілька уколів і викликав на змагання

11.06.2014, 23:38

Перший заступник голови Чернівецької ОДА Іван Рибак відповів на критику на свою адресу, яку сьогодні під час сесії висловив народний депутат України Олександр Фищук. Свою відповідь чиновник розмістив на своїй персональній сторінці у ФБ.

"На жаль не зміг відповісти пану Фищуку публічно на сесії облради, але не відреагувати на його промову не можу. Особисто я, чисто по-людськи, не маю особливого бажання заходити в цю конфліктну ситуацію, але свою думку сказати повинен.

По-перше. Сьогодні зовсім не час підігравати зовнішнім ворогам нашої держави та починати внутрішні публічні політичні розбірки. Думаю не мені одному здається, що хтось починає «ходити по старих граблях» та повторювати помилки «папєрєдніків». Саме пан Фищук сьогодні виступив каталізатором процесу, який починає вносити непотрібну нікому «політику» в поточну діяльність обласної влади. Я впевнений, що Він прекрасно знає наскільки важко зараз працювати буковинській місцевій владі! Але все одне це робить. Навіщо? Можу лише здогадуватися. Дуже прикро, що у час коли маємо бути як ніколи єдині, хтось починає політичні війни і відкриває другий «політичний фронт» заради своїх власних політичних амбіцій. Це неправильно. Зі свого боку, я не буду в цей, непотрібний нікому, конфлікт ввязуватися, а буду робити свою роботу.

По-друге. Шановний пан Олександр по деяким речам дещо лукавить. Слова про те, що його кадрові пропозиції зовсім не враховані і з ним не «консультуються» трохи не відповідають дійсності. Він, наприклад, забуває додати, що голова РДА Сторожинецького району Ярослав Бартош був його помічником–консультантом до вступу на державну посаду. Як думаєте консультувалися з паном Фищуком щодо цього призначення чи ні? І це лише один конкретний приклад. Хай вельмишановний пан Фищук визначиться у владі він чи в опозиції. Якщо у владі – давайте не робити політичних хвиль і не сіяти зневіру в душах людей. Якщо в опозиції – варто про це заявити публічно. Бути «мєжду там і здєсь» це дуже по-буковинськи, але тільки не зараз. Нині час однозначності!

По-третє. Згадаю трохи історії. В 2012 році я балотувався до ВР по Сторожинецькому округу. Я тоді не виграв, а переміг Фищук. Це були важкі вибори. Тоді проти мене було вилито чимало бруду. Я якось це пережив, далі працював. Божа воля склалась так, що тепер я знаходжуся на державній службі, а він у законодавчій владі (до речі, пан Олександр перебуває у бюджетному комітеті. Там фахова і «пробивна» людина могла б реально вирішити багато капітальних, у прямому і переносному значенні, питань Буковини. Але, чомусь, поки особливих успіхів та проривів для Чернівецької області на тому напрямку, на жаль нема). Щоб перевести конфлікт у конструктивне русло у мене виникає «пропозиція від якої важко відмовитися».

Давайте ми разом «позмагаємося» не у дошкульних заявах, а у тому, хто більше зробить конкретних справ для області і конкретно для Сторожинецького, Вижницького, Кіцманського і Путильського районів, нашого з ним округу. У нього є свої можливості допомогти буковинцям, у мене свої. Без політичних заяв, бруду і безпідставних образ. Конкретними справами. Від цього виграє вся буковинська громада. Така конкуренція мені більше до душі, ніж публічне обливання брудом. В кінцевому рахунку – лише люди є найоб’єктивнішими суддями. І якщо так складеться доля – разом з паном Фищуком підемо на один виборчий округ і у чесній кампанії розберемось на чиєму боці буде правда.

Останнє. Пан Фищук згадав Майдан. І я, і згаданий ним Сеничак були там з перших днів, та як і всі буковинці внесли свій вклад у перемогу над режимом Януковича. Зараз же, у важкий для держави загалом і Буковини зокрема час, маємо бути єдиними і займатися своєю роботою кожен на своєму місці. Депутат у раді, а чиновник на державній службі. Зрештою я міг би ще багато чого сказати, але промовчу. Заради спільного блага. Час розставить все на свої місця".

1


КОМЕНТАРІ (6)

  На  превеликий  жаль  і  Фіщук, і  Рибак,  і Бурбак,  і.... всі  останні,  з  великими   ЯЦЕНЮКОМ, МОСКАЛЕМ  і Ванарюком,  ДЛЯ  БУКОВИНИ    нічого  путного   НЕ  ЗРОБИЛИ!   Користуючись  такими  можливостями,  ЦІ, з  Вашого  дозволу, "земляки",  КРІМ  ШКОДИ  КРАЮ,  нічого    не  зробили!  Зверніть увагу  на  кошти  для  утримання  доріг!  Ми  на  23 -му місці  по  бюджетним  коштам  з Укравтодору.  А  з дорожними  грошами ОДА-ще гірше.  Ванзуряк  з РОЗУМНИКОМ  РИБАКОМ,  за  пів  року, використали  лише  2,5млн. з  80млн.  ВСІ  ДОРОЖНИКИ   БУДУТЬ першими ворогами цих,  майбутніх  кандидатів  в  депутати  всих  рівнів  і  будуть  робити  відповідні заклики  до  краян.

avatar

НВ

11 червня 2014 22:01

Ні на що путнє Фіщук не здатен. Окрім плести інтриги і плітки. Нічого він не зробив доброго ні для своїх районів, ні для Буковини. Він не тільки не віришив жодного питання, він навіть не озвучив жодної проблеми! Порожнє місце, цей Фіщук!

avatar

Фіщук - порожнє місце

11 червня 2014 22:16

Рибак на виборах працював на партію регіонів!  був технічним кандидатом щоб пройшов Бауер.  Люди не лохи і брехню побачили зразу тому і виграв Фіщук

avatar

кіцмань

11 червня 2014 23:32

Рибак разом з козачками відправляв людей на антимайдан!   В цей час Сеничак займався бізнесом! Що це за кадрова політика пане Ванзуряк?  Чи задурно люди гинули на айдані?

avatar

вул. Головна

11 червня 2014 23:36

злодійську банду змінили на ще більшу злодійську банду імені "яйценюка і к"

avatar

Чернівці, Володимир

12 червня 2014 18:03

Обоє рябоє, Фищук нічого не зробив для краю будучи депутатом, а Рибак  не зміг закупити виборців ригівськими грішми та дарунками щоб стати депутатом, тепер мітить знову в депутатське крісло. Досить. Обоє до роботи в полі, а не в чиновницькі чи депутатські крісла.

avatar

Увага!

13 червня 2014 09:16