Рибак з БПП розкритикував деструктивні сили, які провалили питання про створення Антикорупційного суду

Рибак з БПП розкритикував деструктивні сили, які провалили питання про створення Антикорупційного суду

22.01.2018, 19:36

У п'ятницю завершився останній пленарний тиждень сьомої сесії ВР VIII скликання. Він став доленосним для всієї України у протистоянні російській військовій агресії, адже Верховна Рада визнала Росію країною-агресором та окупантом.

Крім цього, спільними зусиллями  вдалося ухвалити ще кілька важливих законопроектів, спрямованих на зміцнення економіки, національної безпеки та соціального захисту певних категорій громадян України.

- Однак, цей тиждень міг бути більш продуктивним, якби деструктивні сили парламенту не провалили включення до порядку денного законопроектів щодо створення Антикорупційного суду, - заявив народний депутат України Іван Рибак. -  Внаслідок цього парламент не розпочав у залі професійну дискусію над цим питанням і повернутись до нього можна буде тільки під час наступної сесії ВР, яка розпочнеться 6-го лютого.

Проте фракція Партії «Блок Петра Порошенка» спільно з Президентом України відстоюватимуть непохитну позицію щодо необхідності посилення антикорупційної боротьби, зокрема завдяки створенню спеціалізованого Антикорупційного суду в нашій державі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Законопроект про антикорупційний суд, переобрання Голови Національного банку, Омбудсмена та складу Центральної виборчої комісії - завдання нардепів на лютий

«Народний фронт» вимагає повернутися до голосування про створення Антикорупційного суду

Максим Бурбак: Парламент повинен розчистити шлях для нового закону про антикорупційний суд (відео)

"Народний фронт" заявив про підтримку закону про Антикорупційний суд

1