Розпочала роботу Наглядова рада Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (+коментар Романа Ванзуряка)

Розпочала роботу Наглядова рада Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (+коментар Романа Ванзуряка)

11.05.2020, 18:24
Наглядову раду очолює голова Всеукраїнського об’єднання малого та середнього бізнесу «Фортеця» Оксана Продан

Сьогодні у Чернівцях відбулось перше засідання Наглядової ради Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук написала голова Наглядової ради Оксана Продан.

 Обговорювали питання одночасно в Чернівцях і Києві, offline та online. Нові умови створюють нові можливості для реалізації планів і здійснення мрій, маємо їх використати, - написала вона

 Ректор Чернівецького національного університету Роман Петришин, який був запрошений на засідання наглядової ради, зазначив, що він був приємно вражений продуктивністю роботи.

Серйозні проєкти, до певної міри радикальні потреби у структурній перебудові ЧНУ, програма на найближчі (тиждень - два) дії, - написав Роман Петришин.

 Нагадаємо 5 травня 2020 року Міністерство освіти і науки України затвердило склад Наглядової ради ЧНУ ім. Юрія Федьковича.

Наглядову раду очолила голова Всеукраїнського об’єднання малого та середнього бізнесу «Фортеця» та екс народна депутатка Оксана Продан. Заступником став приватний підприємець Степан Ленігевич, а секретарем - головний радник Міжнародного центру перспективних досліджень Василь Філіпчук.

Також до складу ради увійшли голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук та голова облради Іван Мунтян, народні депутати Іван Божик та Андрій Іванчук, а також чернівецькі бізнесмени Михайло Брезовський, Роман Клічук та Ігор Місевич.

Джерело: https://promin.cv.ua/

 Водночас колишній голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк розкритикував представників Наглядової ради Чернівецького національного університету через те, що вони демонстративно порушували карантинні обмеження.

Про це Ванзуряк написав на своїй Facebook-сторінці, пише molbuk.ua
 
Ванзуряк звернув увагу на те, що всі присутні представники ради не дотримувались карантину – під час фотографування не були одягнуті в захисні маски та не дотримувались соціальної дистанції.

"Для чого здійснювати контрольні об'їзди блокпостів, закривати магазини, ринки, АЗС , на щоденних ефірах читати мантру - "носіть маску, залишайтесь вдома, дезинфікуйтесь і т.д." коли самі постійно демонструють зневажливе ставлення до того, про що говорять і мають всіх...", – написав Роман Ванзуряк.

1