Революція «негідності», або для чого стояв Майдан і гинули українці?

Революція «негідності», або для чого стояв Майдан і гинули українці?

09.04.2014, 19:01

На редакційну скриньку BukNews надійшов лист. "Державні службовці нижчої ланки", як вони себе називають, просять опублікувати його. Водночас вказують, що "не можемо називати своїх прізвищ". Свій матеріал ці люди назвали "Революція «негідності», або для чого стояв Майдан і гинули Українці???". Редакція вирішила оприлюднити цей матеріал. Навіть попри те, що він анонімний. Викладені в ньому факти, на жаль, справді є непоодинокими.  Тому публічне і відверте обговорення таких речей - важливе для суспільства. Власне, саме за це стояв Майдан. Дуже прикро, що дехто, в тому числі автори цього листа, продовжують діяти анонімно. Це не в дусі Майдану  і вільної журналістики. Зауважте, що весь час поки при владі в країні перебувала кривава хунта, журналісти  з відкритим обличчям і не ховаючи прізвища доносили до людей правду про діяльність її представників . І в цьому, в тому числі, одна з причин, через яку Майдан переміг. Не бійтеся відкриватися. Якщо ваші наміри чесні, а справи правдиві, вам немає чого остерігатися. А анонімність породжує сумніви у чистоті намірів. Боротися за справедливість слід з відкритим лицем

   "Ми,  державні службовці нижчої ланки, просимо Вас опублікувати  на своєму сайті наше звернення, щоб привернути увагу громадськості до того, що сьогодні відбувається в органах виконавчої влади. У силу обставин, не можемо називати своїх прізвищ.

         Дякуємо за порозуміння.

 Революція «негідності», або для чого стояв Майдан і гинули Українці???  

         Людині притаманно з піднесенням сприймати можливість змін на краще. Це не залежить від віку, соціального стану, положення у суспільстві. Найбільше світлих надій і сподівань завжди покладається коли змінюється  влада. Ну вірить ще наш народ у «нового доброго царя».

         Саме зі змінами на краще у державі та регіоні ми пов’язували революційні події в Україні. Але не так сталося, як гадалося.

         Кадрові призначення у нашій області просто вражають!!!

         Невже не знайшлося професійних, чесних, гідних і не заплямованих людей, здатних ефективно керувати тією чи іншою сферою діяльності. Невже обласна державна адміністрація стала прихистком ображених, хабарників та розпусних людей

         Декілька автобусів з Глибоцькими «козаками» і все перевернулось із ніг на голову або догори дригом. На жаль, принцип «моя хата з краю», так і не полишив свідомість буковинців.

         Під час підбору «нової» команди  не враховано ні професійні якості, ні освітню кваліфікацію, ні досвід керівної роботи у виконавчих органах влади. По-тихому, можна сказати навшпиньках, але з далекоглядними перспективами, пробрались до облдержадміністрації особи, які добре «поживилися» на повені 2008-2010 років, вирубці лісів та розкраданні гравійно-піщаної суміші. Невже у кріслах за табличкою «антикорупційний комітет» сидять ті ж самі корупціонери та хабарники, які окупували облдержадміністрацію.

         Крім того, знівельовано основні вимоги прийому на державну службу, допущення до якої не вирішується гучними заявами, а передбачає ряд вимог, зокрема проходження стажування, спецперевіки (надання декларації претендента на посаду та членів його сім’ї про доходи та майно за минулий рік, так як це робить кожен державний службовець та члени його сім’ї щороку незалежно від рангу та посади), погодження профільним міністерством кандидатур на посади керівників структурних підрозділів та їх  заступників.

         Яке моральне право мають ці люди давати оцінку тим, хто сумлінно виконує свої службові обов’язки і працює для України. 

Нам, державним службовцям, соромно та прикро за цим усім спостерігати.  Не  на це заслуговує  Буковина.

         Отже ми сподіваємось на те, що нова влада отямиться і буде суворо дотримуватися Законів України. Саме цього хотіли українці, які стояли та загинули на Майдані. І саме так живуть у Європейському Союзі.  Слава Україні!"

1


КОМЕНТАРІ (4)

Та заспокойтесь ви вже врешті-решт, Ірино Ігоревно!!! Романіва вже не повернуть тому перестаньте нарешті "пісать пісьма мєлкім почерком".

avatar

Леся

09 квітня 2014 23:24

Даремно сподіваєтесь!!! Владу в Україні захопили авантюристи від політики, які вже встигли просрати цілий півострів, обвалити гривню, підняти ціни, озброїти бандитів і сепаратистів. Думають одне, говорять друге, а роблять третє! А на Буковині взагалі срамота, 150 людей назвали себе віче і давай ділити посади. Ну ну, до чого це все приведе?

avatar

Чернівчанин

09 квітня 2014 23:33

Інтересно Леся, з якого хутора ви потрапили до Чернівців? Понаїхали тут ......

avatar

Чернівчанин до Лесі

09 квітня 2014 23:36

avatar

Tetyana Strylchik

10 квітня 2014 07:34