Радник губернатора Ванзуряка погрожує пікетом голові СБУ Наливайченку

Радник губернатора Ванзуряка погрожує пікетом голові СБУ Наливайченку

11.06.2014, 21:05

Громадська рада при управлінні Служби Безпеки України у Чернівецькій області, запевняють її члени, таки офіційно зареєстрована та працює на благо нашого краю. Під час засідання цієї ради, на якому були присутні і інші представники громадських організацій говорили про кадрові призначення на території Буковини. Зрозуміло зачепили і тимчасово виконуючого обов’язки начальника СБУ краю, а також Ярослава Курка, який сьогодні став першим заступником обласної ради.

Минулої середи до управління СБУ Буковини прийшли представники громадської ради, яка ще за попереднього керівництва була створена при цій же структурі. Вимагали зустрічі з новопризначеним тимчасовим керівництвом, а саме з Ігорем Довгошеєвим, який наразі є тимчасово виконуючим обов’язки начальника нашої служби безпеки. За словами громадськості, він підписав документ про розпуск і припинення діяльності громадської ради. ЇЇ членів це обурило, в цьому вони вбачають не бажання працівників цієї структури співпрацювати, а також підтримання ними різного роду корупційних схем.

Степан Терновецький, представник громадської ради при СБУ в Чернівецькій обл., заступник голови антикорупційної комісії: «У нас СБУ в минулому працювало на ФСБ. Сьогодні, хто, як не ми мусимо очистити цю структуру, щоб туди прийшли люди дійсно порядні, люди совісті, люди, які відповідають усім критеріям, які мають служити інтересам народу. А ми живучи біля кордону постійно говоримо про рівень корупції, яка існує у нас на митниці. І якщо попередник Кіцул радо сприйняв те, що громадські організації, відгукнулися і вирішили допомагати контролювати кордони, то з приходом Довгошеєва, він сказав, що йому такого не потрібно».

Зустріч відбулася, щоправда журналістів на неї не пустили. Опісля Представники громадської ради при СБУ в Чернівецькій області написали листа до головно керуючого цим органом, а також до новообраного Президента. На відповідну реакцію чекають.

Степан Терновецький, представник громадської ради при СБУ в Чернівецькій обл., заступник голови антикорупційної комісії: «Ми підготували звернення до Наливаченка, до Президента України, аби ввести їх в курс справ, що тут насправді робляться. Звернення відправили, зараз пару днів ми вичікуємо, якщо нас не почують, то наші активісти будуть їхати туди на пікет до СБУ».

Щодо нових призначень на території Буковини, то також не доцільним вважають, при теперішніх умовах, призначати і першого заступника обласної ради, яким, до речі сьогодні став Ярослав Курко. Представники громадської ради, розповіли, що бачать, що відбувається в краї, цим не завжди задоволенні, а ще до багатьох ново призначенців мають чимало запитань та зауважень.

Джерело: ТРК "Чернівці"

Нагадаємо, що Степан Терновецький є радником голови Чернівецької ОДА Романа Ванзуряка.

1


КОМЕНТАРІ (7)

висновок////

кришувальник корупціонерів і ставленик КГБістакамсамолЬцА довгошеєв має піти у небуття.......

якась так

avatar

!

11 червня 2014 18:13

дибільний висновок у ботів Васі Продана папіевського прихвостнів на Буковині!  Справжній висновок - це агонія губернатора Ванзуряка якому СБУ не дало займатись контрабандою!  А такі проплачені шавки як Тарновецький ще раз підтвержують , що регіонали в області не здали позиціі!

avatar

11 червня 2014 22:58

дайте нам нормально робити бізнес по перевезенню цигарок, тоді не будемо пікетувати! а на цього клоуна не звертайте увагу,  дамо йому команду  ФУ!

avatar

КОНТРА

11 червня 2014 23:01

11 червня 2014 22:58  23:01 конторі Лазарева

хрен вам , ваш бізнес буде на зоні в робі і це в кращому випадку

avatar

офіцер

11 червня 2014 23:26

Якщо такі як Терновецький  стають  радниками у губернатора, значить таки люди на майдані дарма гинули!   Буде нова революція !

avatar

характерник

12 червня 2014 10:54

морда у цього хлопа  надто схожа на сепаратиста!

avatar

рухівець

12 червня 2014 10:59

тарновецький і подібні йому "постійно говорять про рівень корупції". здатні тільки жвендіти. нічого доброго вони не зробили, тільки похапали посади. тарновецький - це гниле дерево, не здатне думати і діяти.

avatar

жвендяр тарновецький

13 червня 2014 07:37