Питання 'чому ми там помираємо, а тут нічого не робиться' депутат Василь Продан поховав у словесній полові

Питання "чому ми там помираємо, а тут нічого не робиться" депутат Василь Продан поховав у словесній полові

01.02.2016, 20:04

Питання про фактичну відмову частини депутатів Чернівецької міської ради працювати на користь громади  лідер фракції "Рідного міста" Василь Продан перевів в іншу площину, ніж та, про яку запитувала журналістка МТРК "Чернівці"

Про це повідомляє www.buknews.com.ua

"Ви кажете, що під час сесійного засідання на депутатів нібито тиснули учасники АТО, які змушували голосувати за те чи інше питання, зокрема, щодо персонального складу виконкому, - сказала журналістка. - Насправді вони не вимагали голосувати за ту чи іншу кандидатуру, це могло бачити чимало людей, які дивилися пряму трансляцію сесії, вони просто хотіли, щоб депутати працювали, приймали рішення. Є величезний список кандидатів, депутати могли голосувати за кожного персонально. Невже з того всього списку не було жодної людини, гідної щоб за неї проголосували депутати? - запитала  Василя Продана журналістка. - Адже там є відомі волонтери, яких усі ми чудово знаємо по їхніх справах. Питаю про це як людина, як журналіст, бо з самого початку АТО спілкуюся з учасниками операції. Усі вони питають про одне: "чому ми там помираємо, а тут нічого не робиться". І я не знайшлася, що їм відповісти. Виправдання, чому ви не голосували, можна знайти завжди, але чому справа не рухається?

Лідер фракції "Рідного міста" Василь Продан фактично уникнув прямої відповіді на це запитання, перевівши його на інші речі. І навіть взявся повчати АТОвців, якими саме питання їм варто цікавитися, а які, на його думку,  їх не мали би турбувати. 

- Насправді депутати прийгяли рішення про те, що це питання буде розглядатися згідно чинного законодавства, щоб не порушувати закон, - відповів Василь Продан. -  Скажіть, тих, хто на передовій, цікавить склад виконавчого комітету міської ради? Їх не цікавить питання по бронежилетах, про тих 300 тисяч, які витратили невідомо куди? (...) Ті сім чоловік, які прийшли на сесію, вони що представляють усіх АТОвців. Вони задали питання по бронежилетах, про виділення їм землі і квартир? Ні! Вони прийшли із кадровими запитаннями. Треба було депутатам порушити закон? Це наводить на думку, що ці люди діють на користь якихось політичних сил. Я думаю, що на користь "Народного Фронту". І нічого страшного, якщо виконавчий комітет буде створений в кінці лютого. Тобто це питання, як мені здається, не таке важливе. Тим більше для тих людей, які знаходяться в АТО. Не знаю, чи я відповів на ваше запитання... 

Повідомляє www.buknews.com.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ніхто від представника "ригівського міста" й не очікував іншої відповіді. Не таким , як він оцінювати учасників АТО.

avatar

Бла-бла-бла

02 лютого 2016 11:35