Письменники і рибалки Анатолій Дністровий та Андрій Любка запрошують на філіжанку кави

Письменники і рибалки Анатолій Дністровий та Андрій Любка запрошують на філіжанку кави

14.01.2015, 21:41

«Найкраща кав’ярня на розі Університетської та Сковороди» запрошує на філіжанку кави з письменниками і затятими рибалками Анатолієм Дністровим та Андрієм Любкою.

16 січня о 17:30 в «Найкращій кав’ярні на розі Університетської та Сковороди» (вул. Університетська, 17) відбудеться літературний вечір під назвою «Кава з Дністровим та Любкою».

Що привело їх до Чернівців? Що об’єднує цих талановитих, проте різних митців? Які в них творчі плани? Чи продовжить Анатолій створювати картини? Чи буде Андрій й надалі перекладати твори, що розкривають тему культури ромів, яка описана в книзі Лідії Осталовської «Акварелі»? На всі ці запитання можна отримати відповідь за кавою з авторами.

 ***

Анатолій Дністровий (автонім – Анатолій Астаф’єв) – київський письменник, есеїст, перекладач, художник. Народився 1974 року в Тернополі. В різні роки працював старшим консультантом відділу етнополітики Національного інституту стратегічних досліджень РНБО, політичним аналітиком. Сьогодні – керівник спецпроектів часопису «Український тиждень».

Андрій Любка (3 грудня 1987, Рига) – український поет, колумніст, перекладач, есеїст. Закінчив Мукачівське військове училище. У 2009 році закінчив українську філологію Ужгородського національного університету, у 2014 – балканістику Варшавського університету. Один із кураторів Міжнародного поетичного фестивалю MERIDIAN CZERNOWITZ. Живе в Ужгороді.

1