Пишний очолив  Громадську раду при УМВС Чернівецької області

Пишний очолив Громадську раду при УМВС Чернівецької області

17.04.2014, 12:58

Під час зібрання представники громадськості вибрали голову Громадської ради та обговорили кадрові призначення.

За ініціативи начальника УМВС України в Чернівецькій області полковника міліції Зінченка Валерія Михайловича було зібрано представників громадських організацій, політичних рухів, ветеранів органів внутрішніх справ Буковини та громадських активістів. І новоутворена Громадська рада почала свою роботу.

Нам надзвичайно важлива ваша участь у роботі УМВС України в Чернівецькій області. Громадська рада є дорадчим органом. Всі ваші пропозиції та ідеї будуть братися до уваги. Адже перед нами нині стоять важкі завдання – підвищення рівня довіри до працівників міліції та створення позитивного іміджу правоохоронця, - зазначив начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко.

За попереднім списком до складу Громадської ради увійшли представники Чернівецького Автомайдану, Народної Самоооборони, «Правого сектору», спілки «Чорнобиль», громадських організацій воїнів-інтернаціоналістів, депутати Чернівецької міської та Шевченківської у м. Чернівцях рад, ветерани органів внутрішніх справ, представники засобів масової інформації. Однак, цей склад ради ще не остаточний. На наступному засідання делегати мають затвердити відповідне положення, в якому і буде прописана кількість членів.

Під час першого засідання було обрано голову Громадської ради при УМВС. Ним став громадській діяч Георгій Пишний.

Також під час засідання обговорили та погодили нові кадрові призначення в УМВС.

Наступні збори Громадської ради відбудуться вже за три тижні. На них планується затвердити керівництво та склад ради, а також прийняти статут та положення про її роботу, - повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

1