Привітання Чернівецького міського голови Олексія Каспрука із Днем захисника України

Привітання Чернівецького міського голови Олексія Каспрука із Днем захисника України

14.10.2015, 12:27

Дорогі захисники Української держави! Солдати, прапорщики, офіцери!

Від імені  чернівецької громади висловлюю  безмежну вдячність за патріотизм і самовіддану службу на благо української держави у прагненні зберегти її територіальну цілісність, захистити від посягань зовнішнього ворога.

Пишаємося, що Українська армія,  добровольчі формування у складних умовах дали рішучу відсіч супротивнику, зупинили його посягання на нашу землю.

Наша армія непереможна, бо її тили захищають волонтери, мирні люди, які своєю допомогою посилюють відчуття впевненості у  незламності нації. Ми віримо,  що  завдяки  мужності, стійкості,  патріотизму  наших вояків агресор відступить і в Україні назавжди запанують лад і спокій.

День захисника України недаремно співпадає із днем Покрови Пресвятої Богородиці, днем Українського козацтва і днем створення Української Повстанської Армії. Віра у Бога у всі часи допомагала нашим воякам боронити свою землю від ворогів.

Тож помолимося сьогодні за душі тих, хто загинув під час Революції Гідності і на полі бою. Помолимося за здоров’я тих, хто стоїть  на захисті України, за мир і злагоду у нашому домі.  

З нами – Бог, з нами – перемога!  

Чернівецький міський голова                  Олексій Каспрук

Источник: http://chernivtsy.eu/portal/4/pryvitannya-chernivetskogo-miskogo-golovy-oleksiya-kaspruka-iz-dnem-zahysnyka-ukrayiny-75839.html#more-75839

1