Прокуратура проти будівництва фізкультурно-оздоровчого центру з басейном на території ТК  «Майдан»

Прокуратура проти будівництва фізкультурно-оздоровчого центру з басейном на території ТК «Майдан»

12.06.2014, 18:38

Прокурор м. Чернівці звернувся до Чернівецького окружного адміністративного суду з позовом щодо скасування рішення сесії Чернівецької міської ради, яким безпідставно надавався дозвіл на зміну цільового призначення земельної ділянки на території торгового комплексу «Майдан».

Вказана земельна ділянка передана в оренду суб’єкту господарювання для обслуговування торгового комплексу.

Рішенням, законність якого оскаржується, надано дозвіл на виготовлення проекту відведення ділянки для зміни її цільового призначення – з метою подальшого будівництва в її межах фізкультурно-оздоровчого центру з басейном.

Проте, за таких обставин законодавством передбачене вилучення земельної ділянки в користувача, а надання її для будівництва відбувається через проведення відповідного конкурсу.

Внаслідок прийняття рішення на сесії Чернівецької міської ради, вказане товариство ухилилося від участі в конкурсі на конкурентних засадах, а міський бюджет недоотримав відповідні відрахування.

 Прес-служба прокуратури Чернівецької області

   
1


КОМЕНТАРІ (2)

посадити всіх депутатів які голосували ,чиновників які давали дозволи із забороною займати посади!

avatar

чернівці

12 червня 2014 15:44

Ага прокуратура виступила бо напевно не отримала своеі долі від ласого пирога деребана міськоі землі, яку за невеличкі дивіденди роздає міськрада. 

avatar

Чернівчанин

12 червня 2014 15:56