«Проголосуй - Врятуй Країну': молодь закликає прийти на президентські вибори

«Проголосуй - Врятуй Країну": молодь закликає прийти на президентські вибори

23.05.2014, 20:00
  Пів року тому розпочалося те, що назавжди змінило новітню історію України. До Майдану нам казали, що молодь є політично пасивною та байдужою. Проте вона зуміла довести під час подій на Майдані, що це не так. 
 
   21 травня, шість місяців потому на Центральній площі міста Чернівці зібралась молодь, яка брала активну участь на чернівецькому та київському майданах. Представники молодого покоління закликали всіх прийти на виборчі дільниці у цю неділю, 25 травня та проголосувати. 
 
  За словами присутнього на акції одного з лідерів Чернівецького Євромайдану Тараса Прокопа, "перемогу святкувати ще зарано, адже ми досягнули короткострокових цілей, але довгосторокові все ще залишаються". Надзвичано важливим, на його думку, є те, щоби президентські вибори відбулися та  взяла в них участь максимальна кількість людей, бо від цього залежить доля країни. 
 
  Ольга Гришин-Грищук, співкоординаторка Громадської координаціної ради Чернівецького Євромайдану зазначила наступне: "Для нас дуже важливо сьогодні не розчаровуватись, але ми сильні духом і зможемо далі працювати над вдосконаленням життя у нашій державі". 
 
  "Ці пів року промайнули неначе мить. Для стабільних країн цих подій вистачило би на десятиліття. Але все ж сьогодні присутні оптимізм і надія на те, що нам вдасться побудувати нову країну",- зазначив політолог Ігор Гаврада. 
 
  Максим Волошин, співкоординатор Громадської координаціної ради Чернівецького Євромайдану: " Сьогодні Євромайдан, через пів року, всеодно продовжується, він змінив форму. Але в країні  відчуваєтья поки що мало змін. Проте зараз кожен з нас повинен проявляти свою громадянську позицію на майбутніх виборах". 
 
  Андрій Тужиков, організатор акції зазначив: "Багато хто сьогодні виступає за те, щоби не брати участь у виборах. Але це є проявом політичної несвідомості людини. Ми, молодь, не можемо залишатись осторонь подій у державі в умовах військової агресії. Кожна хвилина зволікання сьогодні – це чиїсь життя. Тому ми оголошуємо про проведення Всеукраїнського Молодіжного Флеш-мобу під назвою "Проголосуй – Врятуй Країну" і закликаємо молодь прийти на виборчі дільниці на 15.00, в цю неділю, 25 травня та в першому турі виборів Президента врятувати нашу країну". 
 
 
Ігор Семків
1