Продан наказав Михайлішину  воювати на два фронти, або «Країна брехунів», яким пообіцяли Рідне місто

Продан наказав Михайлішину воювати на два фронти, або «Країна брехунів», яким пообіцяли Рідне місто

08.10.2013, 02:37

Неофіційне повідомлення про звільнення Директора департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин, депутата міської ради від Партії регіонів Володимира Ніконова на своїй сторінці у ФБ прокоментував керівник опозиційної фракції "Фронт Змін" у Чернівецькій міській раді Олексій Каспрук:

"На начальнка кто? Кто-кто... Бешлей..."

 Регіонал Михайлішин звільнив регіонала Ніконова. Ха! Банка з павуками, під назвою провладна більшість в міській раді, тріщить. Напевно багатьом здається, що мені, опозиціонеру, треба тішитись. Та тішився би, якби не одне але….

Спочатку вигнали з роботи одного регіонала Кушнірика, потім Тімофеева, потім регіонала Ніконова. При моєму дуже «специфічному» ставленні до вказаних осіб, вони хоч щось тямили в тому, чим займались.

Дива творяться в господарці міста. Начальником ЖРЕПа Михайлішин призначає соцпрацівника. В культуру, директором кінотеатру – інспектора податкової. Замість професійного директора ринку Максимюка - свого однокласника. Замість комунальника Тімофеєва - піонер-бухгалтера Бешлея. Замість земельника Ніконова напевно призначить лікаря-венеролога Гаєвську. Вона ж досвідчений знавець в справах землевпорядкування та будівництва.

Чернівці перетворюються на «Країну брехунів», де все з ніг на голову.

P.S. Складається враження, що Михайлішину Продан наказав починати війну на два фронти. Напевно їм з регіоналами не по дорозі. Союзники – тушки, яким пообіцяли Рідне місто. «Успіхів»)))

1