“Продан, коли у відставку?” Чернівчани влаштували флешмоб перед ефіром за участю секретаря міськради

“Продан, коли у відставку?” Чернівчани влаштували флешмоб перед ефіром за участю секретаря міськради

24.01.2019, 11:52

23 січня під анонсом радіо-програми за участю секретаря Чернівецької міськради Василя Продана у соціальній мережі Facebook чернівчани влаштували своєрідний флешмоб, поставивши секретарю десятки разів одне й те ж запитання: “Коли у відставку?”

Формулювання відрізняються, але суть одна – Продана і його команду засипали запитанням про відставку:

“Я не знаю, чи вже запитували. Але – коли плануєте піти у відставку?”

“Я не впевнений, може вже хтось і запитував, але маю дуже особисте питання: вкажіть дату у січні, коли збираєтесь у відставку разом з командою? І ще: позичте солі до получки, не стає рану підсипати.”

Джерело: ТВА

    

 

1


КОМЕНТАРІ (3)

И букньюс напечатал список тупых каримовских ботов-задротов... Сильно!. Ппц..))  пиздоболы.

avatar

Сева

24 січня 2019 11:58

то йди 3.14дар роби порядок в місті, разом з запроданами! бо один XYU нікому до міста і цих людей немає діла кожний з цих попєрєдніків лиш собі кишені набиває це всі показали каспруки, федоруки, міхайлішини і всі ті морди лиш, передають корито одне одному і рвуть той бюджет, а ви лохи йдіть за них голосуйте! і деріть горло одне одному!

avatar

123

25 січня 2019 20:13

Да продан пора у відставку! бо Чернівці ще ніколи так гидко і паскудно не виглядали! І це бувші ригиАнали показали що вони не вміють ґаздувати! І їм треба у відставку, коли сміття збирається у хаті його вимітають! принесіть до міськради мітлу паршиву!

avatar

Taras

25 січня 2019 20:25