Продан хотів  за бюджетні гроші підкупити чернівчан тушонкою, термін придатності якої добігає кінця – Бурбак

Продан хотів за бюджетні гроші підкупити чернівчан тушонкою, термін придатності якої добігає кінця – Бурбак

03.05.2019, 11:08

Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан мав намір підкупити малозабезпечених жителів Чернівців продуктами харчування з Державного агентства резерву України, в яких приходить термін придатності.



Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив народний депутат Максим Бурбак.

Він стверджує, що на момент, поки міський голова Олексій Каспрук був тимчасово відсторонений від посади, Продан "почав готуватися до своєї легітимізації через перемогу на виборах".

"Тому, налагодивши через своїх поплічників зв’язки з Держрезервом (структура потужна і багата на корупційні скандали) домовився про передачу Чернівцям тушонки, сардин та олії на суму біля 3,3 млн гривень. До речі термін придатності тушонки закінчився у травні цього року!!! Але ж наміри благі - роздати малозабезпеченим мешканцям міста", – написав Бурбак.

"Хоча благими намірами вимощена дорога у пекло. Ви ж не повірите, що Вася альтруіст?! Правильно. І я з вами згоден. Все це повинно було роздаватись працівниками міськради та депутатами-запроданцями на визначених округах. Як молода команда Черновецького на виборах в Києві бабусям гречку роздавала. Але та гречка була за гроші команди, а запроданські консерви - за державні", – додав народний депутат.

Він вважає, що рішення суду про повернення Каспрука на посаду міського голови "всю цю схему і обламало".

"А тепер Вася не знає як задню передачу включити. І як завжди перекладає всю відповідальність з хворої голови на здорову. От і пише меру гнівні письмові повідомлення", – повідомив М. Бурбак.

Фото: molbuk.ua



Продан хотів підкупити чернівчан тушонкою за бюджетні гроші, – Бурбак
1


КОМЕНТАРІ (1)

Яке цеЙ Бурбак Ч.О

Зніми вишиванку ..Ю

avatar

...

03 травня 2019 20:16