Продан каже, що відколи очолив Чернівці, у місті зроблено більше, ніж за попередні чотири роки

Продан каже, що відколи очолив Чернівці, у місті зроблено більше, ніж за попередні чотири роки

09.04.2019, 13:48

Секретар Чернівецької міськрад Василь Продан, в ефірі радіо «Буковинська хвиля 100 FM», відповів на запитання слухача для чого він пішов у владу.

За його словами головним мотивом було бажання змінити Чернівці на краще.

«Якщо ти успішна людина, то в житті приходить такий час і виникає така потреба передати свій досвід, перенести й туди, де ти проживаєш. Використати свої знання і досвід для того, щоби покращити життя у місті.

З того моменту, коли я став виконуючим обов’язків міського голови, стало видно наскільки активізувалися роботи у місті. За цей короткий період зроблено більше, ніж за попередні чотири роки. Хіба це не є тим мотивуючим фактором, який має рухати людиною?», – відповів Василь Продан.

Джерело: http://times.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (4)

Ти ба, який альтруїст

avatar

Джейкоб

09 квітня 2019 16:30

ЯКа, В.С. робота? Розбиті вщент дороги? Ніколи такого не було! Запаскуджений на півроку Проспект, з якого стріляє фекаліями? Не смішіть козу самовихваляннями, підлий нікчемо!

avatar

Антон

09 квітня 2019 23:34

Да в житті таких свинарчуків настає момент коли їм не хватає того бізнесу і тих грошей що мають і вони лізуть до корита, щоб набити своє жерло дармовими грошами, тобто вкраденими і брешуть людям нагло в очі ! А тому нам люди треба цю свинарню розганяти! В політику повинні прийти молоді люди а не ця гнилота, всі ці партії себе вже показали тому треба все геть міняти, але і самим треба змінюватись!

avatar

123

10 квітня 2019 05:22

ВАСЯ НАЇВСЯ УХИ.

avatar

Журналіст

10 квітня 2019 10:41