Пробивати стіну прокурорської кругової поруки навколо Петра Коваля Панчишин буде разом з Генпрокурором

Пробивати стіну прокурорської кругової поруки навколо Петра Коваля Панчишин буде разом з Генпрокурором

05.08.2014, 21:41

Екс-мер Новодністровська Руслан Панчишин піде на особистий прийом до Генерального прокурора України, щоб домогтися повноцінної перевірки діяльності екс-прокурора Чернівецької області Петра Коваля.

Громадський активіст Руслан Панчишин одержав відповідь на своє чергове зверення з вимогою перевірити діяльність екс-прокурора області Петра Коваля. Про це громадський діяч повідомив BukNews.

- Ну ніяк не хочуть чернівецькі прокурори провести повноцінну перевірку діяльності свого колишнього шефа, екс-прокурора Чернівецької області Коваля П.А. Змушений буду піти на особистий прийом до Генерального прокурора України, бо по іншому, як я бачу, це питання не зрушиться з місця! Чомусь честь мундира виявляється є вищою, чим закон. Про це громадський активіст написав на своїй сторінці у ФБ.

Нагадаємо, на час, коли Петро Коваль очолював прокуратуру Буковини припадають кілька гучних скандалів періоду парламентської виборчої кампанії 2012 року. Зокрема, агітація губернатором Папієвим за Геннадія Федоряка, так звана "горіхова справа" в Новоселиці тощо. Складу злочину прокуратура в них не виявила. За деякими епізодами розслідування почали тільки після падіння режиму Януковича.

1


КОМЕНТАРІ (5)

не має що Генпрокурор робити, а ж з цим дряним кулявлобом цяцькатися

може він  і дасть наказ щось пЯнчішІну "пробІть"

avatar

смішно з цього клоуна бурбачинськофедоруковского

05 серпня 2014 19:05

Правильно робить Панчишин,що не забуває прдунських прокурорів які служили Папієву і Федоряку з горіхами!До криміналу таки прокурорурів-корупціонерів!

avatar

Василь,Новоселиця

05 серпня 2014 19:15

а чого це всі кулявлоби на больнічку злягають, то з апендицитом,то з вухом,то з носиком,то..... Прокуроре, АГОВ! КГБешСБУшна довгошийка злягла в лікарню теперечки ШО СЄ СТАЛО? ШО ТАК ПІДКОСИЛО?

вот і чеснЕйших журніІстІв підкосило ШОСЬ геть дарь речІ і пІсЬма втратили.....

ШО СЄ РОБЕ??? наркоту збувают в місті по чорному!!!!!!!!!

ГАНЬБА!

avatar

до прокуратури

06 серпня 2014 07:49

Розкажіть про долгошейку подробніше !

avatar

S

06 серпня 2014 09:12

 подробніше прокурору вже розказує і розказуют

avatar

S дулю тобі а не подробніше

06 серпня 2014 09:17