Представниця «Батьківщини» ініціювала капремонт трьох вулиць, які «становлять загрозу для людей»

Представниця «Батьківщини» ініціювала капремонт трьох вулиць, які «становлять загрозу для людей»

31.01.2018, 13:54

Депутатка Чернівецької міськради Любов Сорохан з фракції «Батьківщина» на черговій сесії запропонувала внести до програми «Комфортне місто» положення про капітальний ремонт трьох вулиць: Лук'яненка, Хотинської та Галицький Шлях. Про це повідомляє прес-служба обласного осередку «Батьківщини».

«Знаю, що центральні вулиці Чернівців потребують ремонту – для приваблення туристів, задоволення естетичних смаків, – каже депутат. – Проте переконана, що насамперед ми повинні думати про ті місця і вулиці, які становлять вже просто загрозу для життя людей».

Любов Сорохан нагадала, що трьома згаданими нею вулицями пересувається не лише великогабаритний транспорт, а й пішоходи, ними йдуть діти до школи. І саме там фіксуються численні аварії – в тому числі й через значну пошкодженість дорожнього полотна. Остання аварія там трапилася в перший день нового року, загинуло 5 людей.

Після довгої дискусії 31 депутат підтримав ініціативу «батьківщинівки». Міськрада готує звернення до Чернівецької облради з проханням виділити кошти на ремонт цих вулиць з обласного бюджету на основі співфінансування. Йдеться про  53 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях депутат від «Батьківщини» пропонує встановити світлофор на аварійно небезпечній ділянці вулиці

1