Повітряні ворота Чернівців продадуть або віддадуть олігарху?

Повітряні ворота Чернівців продадуть або віддадуть олігарху?

16.11.2013, 20:30

Догосподарювались "очильник" с "підочильниками". Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук депутат Чернівецької міської ради Олексій Каспрук.

- Думаю скоро будуть ставити питання про продаж аеропорту або здачу його у довгострокову оренду якомусь олігарху... Невже Чернівці закриють повітряні ворота? Це тоді шлях в провінційну прірву та занепад...

Нагадаємо, прокуратура області відкрила кримінальне провадження за фактом невиплати зарплати працівникам аеропорту.

 Чернівецькою прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері на підставі матеріалів перевірки Територіальної державної інспекції з питань праці у Чернівецькій області внесені відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 175 Кримінального кодексу України за фактом безпідставної невиплати заробітної плати в розмірі 497 тис. грн. працівникам КП «Міжнародний аеропорт Чернівці» та ще 2 звільненим особам із цього підприємства.

Матеріали кримінального провадження направлені в Лінійний відділ УМВС України на Львівській залізниці для досудового розслідування. Прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Ще в 2011 році ми це прогнозували: ПОЛІТ У БОРГ

1


КОМЕНТАРІ (3)

Як цей Каспрук остогид. Правильно хтось про нього у коменті написав: ПОПЫТАЛСЯ, ИСПУГАЛСЯ, УБЕЖАЛ. Тільки й вміє гав-гав: а щоб бодай одне діло до кінця довести, кишка слабка

avatar

Каспрука в розхід

16 листопада 2013 21:06

Чуеш ти, "Каспрука в розхід" - правда не зрозуміло, що це означає???

Покажи хоч одного депутата міської ради , який так би щось робив, бігав, писав! А, є один, що правда тільки перед виборами бігав і з'являвся перед всіма телекамерами міста, хоч він і не депутат, Бетмен Віталька, як кажуть в народі Михуйлішин!

avatar

Alex

16 листопада 2013 22:19

Правильно "кішка слабка", не потрібно нічого негативного про вляду ні писати , ні говорити , нехай все буде як є. А може якось воно і само по собі врегулюєтси.

avatar

!!!

17 листопада 2013 06:26