Основна інтрига, чи скасує Порошенко обіцяний концерт в Чернівцях (оновлено)

Основна інтрига, чи скасує Порошенко обіцяний концерт в Чернівцях (оновлено)

03.05.2014, 19:49

Програму перебування кандидата на посаду Президента України в Чернівецькій області змінено. Приїзд Петра Порошенка в Чернівці очікується близько обіду. Про це BukNews повідомила заступник керівника чернівецького РВШ кандидата в Президенти України Людмила Григорчук.  

- В Чернівецькому міжнародному Аеропорту плануємо брифінг - о 14-тій. Зустрічі з виборцями далі мають відбутися в Хотині (о 15.30) та Чернівцях (18.00). В Сторожинці з людьми зустрінуться народні депутати України Марія Матіос та Юрій Стець. 

Цікаво, як буде з концертом на підтримку Порошенка в Чернівцях? Афіші сповіщають, що на розіргіві у кандидата, зокрема, у Чернівцях виступлять відомі українські виконавці. 

Нагадаємо, виконуючий обов'язки президента України Олександр Турчинов підписав Указ про дводенний траур в Україні за загиблими. Як відомо, 2 травня в Одесі внаслідок сутичок антимайданівців та прихильників єдиної України загинуло 46 осіб. У результаті проведення АТО в той же день на Сході України загинуло 2 військовослужбовців вранці і 2 - ввечері.

Запланований концерт за участю Тараса Петриненка й Тараса Чубая та гурту "Плач Єремії" не відбувся у зв’язку з оголошеним трауром.

Фото Тараса Прокопа

1


КОМЕНТАРІ (1)

Не наша влада! Горіти вам в пеклі! Вам не забрехати події в Одесі!

avatar

Революціонер

04 травня 2014 22:44