Попередня міська влада не замовляла проект власне дороги на вулиці Б.Хмельницького, тому здати її вдасться лише наступного року

Попередня міська влада не замовляла проект власне дороги на вулиці Б.Хмельницького, тому здати її вдасться лише наступного року

03.12.2014, 15:08

Вулицю Б.Хмельницького в Чернівцях мають здати до 1 червня 2015 року. Саме до цієї дати має завершити дорожнє покриття київська фірма ТОВ "ВБП"Укргазкомплект", яка перемогла у тендері.

- Умови тендеру передбачають викладення проїджої частини бруківкою, облаштування тротуарів з бордюрами і утеплення стін підвалів будинків, - розповів начальник управління комунального госпордарства міста Олег Пилипяк. - Дорога виглядатиме як на вулиці Сагайдачного.

За словами Пилипяка, до кіня року мають бути здані всі інженерні мережі, які замінювалися. Якщо дозволить погода — то підрядник розпочне облаштовувати "корито" дороги ще у грудні. Якщо ні — то вже наступного року. В кожному разі завершені роботи мають бути до 1 червня.

Кошторис робіт становить 10,3 мільйона гривень, які місто має заплатити зі свого бюджету.

У міській раді розповіли, що попередньо планувалося завершити ремонт вулиці Б.Хмельницького до кінця року. Однак попередня влада, незважаючи на тривалий час робіт на цій вулиці, так і не замовила проект власне дороги. Тому доведеться здавати вулицю вже наступного року.

Фірма ТОВ "ВБП "Укргазкомплект" досі в Чернівцях ще не працювала. За даними сайту "Наші гроші""ВБП "Укргазкомплект" засновано Юрієм Марусичем, кіпрським офшором "Ланфаст трейдінг лімітед", а також В’ячеславом Опанасенком, депутатом Бориспільської райради (Партія регіонів).

На торгах фірма представила найкращі умови і підстав їй відмовити міська влада не мала.

Джерело: molbuk.ua

Раніше ми повідомляли: 

У Каспрука не довірили Добровольському реконструкцію вулиці Богдана Хмельницького

1


КОМЕНТАРІ (3)

Наша песня хороша,начинай сначала...

У тому бардаці і корупції що відбувається у Чернівцях винуваті папіреднікі ))))

avatar

Чернівці

03 грудня 2014 14:04

Чернівчан вкотре дурять, літо і осінь ПРОСПАЛИ, а тепер кивають на попередню владу.
Прошу переглянути мою заяву і відео від 11 серпня 2014 року:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1451888991751148&id=100007901829356&_rdr

Організацію робіт по другій черзі ремонтних робіт, про які говорить начальник управління комунального господарства Пилип'як О.С. "Внесення змін у проектну документацію, проведення тендерних процедур" необхідно було зробити у квітні-травні цього року. А роботи закінчити до початку зими, так як це було передбачено календарним планом і вимогами мешканців вулиці Богдана Хмельницького.

avatar

Дмитро Сірман

03 грудня 2014 19:13

Брусчаткой нехорошо.Зимой будут транспорт будет буксовать,будут пробки 

avatar

житель Б.Хмельницкого

03 грудня 2014 23:27