«Полюси» - починаючи з періоду дружніх посиденьок школярів і закінчуючи популярною музичною формацією

«Полюси» - починаючи з періоду дружніх посиденьок школярів і закінчуючи популярною музичною формацією

17.11.2015, 16:44

Хлопці з Чернівців, які підкорили Україну своїми музичними композиціями. Адже на прикладі гурту «Полюси» ми можемо легко простежити за професійним розвитком у сфері музики, крок за кроком хлопці досягали нових творчих  вершин, що відкрило перед ними серця українських меломанів.

Олег Сірман (вокал, автор текстів та музики), Олександр Токарєв – (гітара), Олексій Косован ( гітара), Валентин Грубляк (ударні),Руслан Проданюк (бас) та Олег Оліник (клавішні) – повний склад гурту, люди, які дарують насолоду меломанам по всіх куточках України.

Кропітка праця і багатогодинні заняття музикою дозволили “Полюсам” отримати безліч схвальних відгуків від визнаних майстрів своєї справи і звичайних меломанів, презентувати загалу свій перший однойменний міні-альбом, а також представити громаді дві відеороботи до пісні “Кохай” та хіту “Ваш абонент“. Наразі музиканти зазначають, що їхнi останні композиції стають дедалі дорослішими, проте, варто зазначити, не втрачають свій юнацький запал і притаманну харизму. Щодо стилістичного напрямку, то за словами музикантів, свою стежину вони віднайшли у поп-рок-музиці, доступній всім без виключення віковим категоріям.

Вже на початку грудня 2015 року, гурт презентує свою нову платівку під назвою «Доза» та порадує емоційним концертом всіх меломанів. 

«З нетерпінням чекаю презентації альбому гурту. Це подарунок нашим прихильникам та одночасно щось нове для тих, хто ще не знайомий з творчістю «Полюсів». Радію, адже концерт відбудеться саме в рідному місті, в Чернівцях. Тут ми вперше відчули цей драйв музики і завдяки чернівчанам здобули популярність. Будемо раді бачити Вас, друзі, на презентації, а частину зібраних коштів ми передамо до одного з дитячих притулків. Подаруймо «Дозу» щастя  людям, які потребують цього!» - Олег Сірман, фронтмен гурту «Полюси».

Інформацію підготувала Іванна Капустянська

ДОВІДКОВО:

АНОНС: Гурт «Полюси» знову у Чернівцях з презентацією нового альбому

2 грудня 2015 року відбудеться грандіозний концерт з нагоди презентації альбому гурту «Полюси» під назвою «Доза». 
Заряд потужної енергії гарантують учасники концерту - кращі чернівецькі гурти «Монополія», «Задора і Компанія», «Airoport» та «My medicine». 
Частину коштів від продажу квитків буде спрямовано на допомогу одному з дитячих будинків міста. 

Квитки за телефонами : 050 239 02 83, 096 858 87 75

1


КОМЕНТАРІ (1)

«Задора і Компанія» і «My medicine» - однозначно кращі чернівецькі гурти )))) дякую, насмішили ))

avatar

Макс

17 листопада 2015 14:59