Полковник Сергій Пілігрім  люструє свого заступника, а Попова запросить радником (+відео)

Полковник Сергій Пілігрім люструє свого заступника, а Попова запросить радником (+відео)

09.04.2015, 01:58

На прес-конференції нового очільника буковинської міліції Сергія Пілігріма питання люстрації в органах УМВС у журналістів викликало сильну зацікавленість.

"Люстрація є, вона поетапна і ці етапи вже давно прописані, вони будуть послідовно виконуватися", - зазначив т.в.о. начальника УМВС в Чернівецькій області.

"Зараз у нас вже є списки, які ми будемо подавати на певну категорію осіб. Під закон про люстрацію у мене підпадає один із моїх заступників", - розповів Сергій Пілігрім.

"Прийде час і він (заступник - ред), я думаю, прийме правильне рішення", - обіцяв присутнім під час прес-конференції полковник міліції Сергій Пілігрім.

Водночас повернутися до роботи може інший вже люстрований заступник начальника обласної міліції. Щоправда лише на громадських засадах

Я знаю, хто такий Попов, - сказав під час прес-конференції Сергій Пілігрім. - Думаю запросити його до себе радником на громадських засадах. Тому що він потрапив під дію закону про очищення влади і не може отримувати гроші від держави.  

- Я приїхав сам. І нікого з Донецька, чи з Полтави,  брати не буду. Єдине, що сказав колективу - ваша доля у ваших руках. Якщо не будете виконувати завдання, які ставить перед міліцією міністерство - будемо прощатися. 

Джерело: http://bukpravda.cv.ua

Довідково:

Наразі заступниками начальника обласної міліції працюють такі особи:

 

ЧУБЕЙ ОЛЕКСАНДР ДМИТРОВИЧ – перший заступник начальника УМВС України в Чернівецькій області – начальник слідчого управління УМВС

РАТУШЕНКО СЕРГІЙ МИКОЛАЙОВИЧ – заступник начальника УМВС України в Чернівецькій області

РАРЕНКО ОЛЕКСАНДР ВЕНІАМІНОВИЧ – т.в.о. заступника начальника УМВС України в Чернівецькій області – начальника кримінальної міліції

КОЗАК ЯРОСЛАВ ОЛЕКСІЙОВИЧ – заступник начальника УМВС України в Чернівецькій області – начальник міліції громадської безпеки

 

Восени 2014 року двоє заступників начальника УМВС у Чернівецькій області були звільнені на підставі Закону про люстрацію. Зокрема, до Єдиного державного реєстру осіб, щодо яких застосовано положення Закону України "Про очищення влади", внесли прізвища першого заступника начальника УМВС Валентина Сухара та заступника Олега Попова.

 

Під люстрацію потрапили два заступники головного міліціонера Буковини

 


Полковник Олег Попов працював заступником начальника - начальником кримінальної міліції з 2010 року.

 

1