Поки правоохоронці  їхали  кіцманські  'майданівці' самі затримали крадіїв гравію

Поки правоохоронці їхали кіцманські "майданівці" самі затримали крадіїв гравію

13.06.2014, 19:55

10 червня близько 18 год. 40 хвилин в райвідділ міліції надійшло повідомлення від жителя Шипинців про те, що в Лузі, біля Пруту, стоїть екскаватор і загружає гравійно-піщаною сумішшю вантажівки. Поки правоохоронці приїхали на місце події, техніку на березі річки затримали активісти Кіцманського ГО "Майдан", зокрема, Тарас Воловідник, який є заступником голови комісії з контролю за руслорегулюючими роботами, несанкціонованим вибиранням гравійно-піщаної суміші на річках району.

Міліціонери, які прибули на місце події, опитали свідків, перевірили документи у власника екскаватора. Всі зібрані матеріали для з’ясування обставин та розслідування цього правопорушення будуть передані в екологічну інспекцію в Чернівецькій області.

Вл.інф.

Джерело: http://freelife.cv.ua

Раніше ми повідомляли:

Нова влада продовжить вибирати гравій з річок. Але під наглядом

 

 

1


КОМЕНТАРІ (4)

А екологічна інспекція на чолі з ригом Дутчаком через підконтрольних козаків анти-майданівців у яких отаман Любка, далі дасть дозвіл на вибірку і буде збирати мзду по 200 грн. з камаза!!!   А ви дурні майданівці далі бігайте по майданах, коли регіАнали з козачками будуть у вас під носом гравій красти!!!

avatar

Шнаревич

14 червня 2014 00:59

Створюємо анти-антикорупційний-двічілюстраційний комітет при новій громадській організації "НадМайдан2", яка буде контролювати дутчака, козаків, ванзуряків, сбушників, усіх майданівців, усіх екологів і шнаревича до купи. просимо виділити приміщення у центрі чернівців і у всіх райцентрах, а також посаду віце-першого-зама голови облради з двічі губернаторським окладом.

avatar

суцільний контроль

14 червня 2014 08:20

кумедно написано!

avatar

Олег

14 червня 2014 10:34

У Сторожинецькому районі самооборона з антикорупційним комітетом ,кожин день ловлять такі машини, і хвастаються цим

 

avatar

Олександр

16 червня 2014 00:39