Погане планування, обхід конкурсу: Чернівецька міська рада відкрила дорогу тіньовим схемам і недолугості чиновників

Погане планування, обхід конкурсу: Чернівецька міська рада відкрила дорогу тіньовим схемам і недолугості чиновників

08.08.2018, 14:14

Чернівецька міська рада скасувала допороги на закупівлях по програмі "Комфортне місто". Тобто, якщо раніше від 30 тисяч - на тендер, то тепер - гуляй, Вася, до 200 тисяч. (Історія питання тут https://www.facebook.com/ZakupivliChernivtsi/posts/805169192971977:0). Чого? Бо кошти треба освоїти, а, сараки, службовці, не годні із закупівлями справитись. Такі погані ці Prozorro різні там, Dozorro, які заважають місту (чиновникам, депутатам) жити.

Про це повідомляє група Закупівлі Чернівці

Минулого року в червні теж пробували протягнути, але тоді було політично доцільно цього не робити. А тепер можна. Ламати - не будувати. Рішення без обговорення та консультацій з громадськістю прийняли з голосу від послідовного противника допорогів, депутата Юрій Бурега. НІХТО не заперечив. НІЩО не зупинило депів в бажання знищити антикорупційний запобіжник. 

Єдиним, хто публічно розкритикував і виступив проти цієї пропозиції виявився керівник фракції БПП "Солідарність", депутат Чернівецької міської ради Василь Максимюк.  

 - Погане планування тепер підтримується, обхід конкурсу - так само. Нове керівництво міста в особі Василь Продан підтримує тіньові схеми і недолугість чиновників. Браво. І, на жаль, очікувано.

Щось і голосу від тодішньої опозиції не було.  "Свобода" в особі підприємця Собка підтримала пропозицію Буреги. 26 голосів з 31. печалька. Нагадаємо, рік тому депутати міськради Тарас Бабух і Юрій Бурега зареєстрували проект рішення щодо порядку допорогових закупівель товарів, робіт і послуг у рамках "Системи електронних закупівель" у Чернівцях.

#закупівліЧернівці #fuckcorruption

https://www.youtube.com/watch?v=02M1DJ4FIHg (одразу після обіду).

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ви Х-ВІ коментатори! А вам відомо скільки коштує одна! тона щебеню?  600 так так 600 грн. значить один м. куб. 1080 грн. так скільки . куб. можна придбати з допорогом в 30 тис. грн. + транспортні витрати. З такими цінами на буд. матеріали і 200 000тис. мало. Ви що хворієте жабою?

avatar

Чернівчанин

09 серпня 2018 22:20