Всі літні майданчики у Чернівцях перевірять: Плоти на вулиці Кобилянської неприпустимі

Всі літні майданчики у Чернівцях перевірять: Плоти на вулиці Кобилянської неприпустимі

26.04.2017, 13:00

Вулиця Ольги Кобилянської активно готується до літнього сезону.

Щодня на центральній пішохідній вулиці виростають нові літні майданчики. Все б нічого, але громадські активісти помітили, що більшість з тих майданчиків зовсім не готові приймати людей з обмеженими фізичними можливостями.

Любов Свіріденко, візочниця, вимагає від влади ретельних перевірок і звіту, чи всі підприємці дотрималися вимог законодавства і чи дизайн цих майданчиків затверджений міською радою.

"Панська вулиця перетворюється на колгосп з дерев'яними парканами, завалена ганчір'ям та обростає подіумними майданчиками. Пропоную створити робочу комісію на предмет обстеження даних майданчиків і дозвільних документів. Разом з медійниками інформувати про це громаду міста" - каже Любов Свіріденко.

Керівниця відділу охорони культурної спадщини Чернівців Олена Пушкова розповіла журналістам Інформагентства АСС, що робочу групу з цього питання вже формують. Вулицю Ольги Кобилянської ретельно перевірять.

"Однозначно плотів на вулиці Ольги Кобилянської не буде. І доступність для всіх верств населення має бути дотримана. Всі, хто цього не зробив, будуть покарані" - запевнила Олена Пушкова. 

Джерело: сайт http://acc.cv.ua/

1