Після публікацій у ЗМІ влада оголосила про перенесення таємного круглого столу

Після публікацій у ЗМІ влада оголосила про перенесення таємного круглого столу

12.11.2013, 15:04

Засідання круглого столу щодо результатів дослідження розвитку бізнес-середовища у регіоні, яке мало відбутися сьогодні, 12 листопада, о 12.00 в залі селекторних нарад (418 каб.), переноситься. Про час проведення заходу буде повідомлено додатково.

Про таємний круглий стіл, який планувала провести влада, сьогодні вранці повідомив голова організації роботодавців Кіцманського району  Степан Терновецький.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Буковинська журналістика повністю продажна http://v-dovhanych.vkursi.com/6378.html

avatar

Вітктор

12 листопада 2013 15:30

Ще наприкінці того тижня, принаймні у п,ятницю точно, було відомо, що цей круглий стіл ніхто проводити не збирається. Його ініціатором був центр захисту ПП Кухарчука, який звернувся в департамент економіки ОДА з відповідною пропозицією оголосити результати своїх досліджень бізнес-середовища області на такому круглому столі цього понеділка. Департамент запропонував інший варіант, питання до сьогодні обговорюється. Тому о 12.00 ніякого круглого столу не мало бути - ні таємного, ні для галочки. Вже точно своїм фейсбуком Степан Терновецький його не зірвав. Хлопці, не малюйте собі орденів на піжамах.

avatar

Ісаченко

12 листопада 2013 15:47