Після карамелі, шоколаду і пляцків Львів запустить у Чернівці «Видавництво Старого Лева»

Після карамелі, шоколаду і пляцків Львів запустить у Чернівці «Видавництво Старого Лева»

21.06.2016, 21:25

«Нам  неминуче потрібно розширювати свою присутність у різних містах, і у таких великих культурних центрах, як Чернівці»,  – повідомила сьогодні головний редактор «Видавництва Старого Лева», письменниця Мар’яна Савка.

Зокрема, видавництво готове налагоджувати зв’язки у Чернівцях, проводити тут дні видавництва, співпрацювати з бібліотеками тощо. Окрім того, «Видавництво Старого Лева» планує привозити до Чернівців різних авторів. Найближчим часом планується приїзд письменника Андрія Бондара, який незабаром видасть книгу «І тим, що в гробах».

«Видавництво Старого Лева» – це не просто автори, книжки, а культурна місія, яка неможлива у форматі, коли її робить одна людина, чи колектив. Вона можлива  тоді, коли у цей широкий процес залучена досить велика частина суспільства», – зауважила Мар’яна Савка.

Тісна робота із Чернівцями розпочнеться у вересні, коли у місті стартує новий навчальний рік. «Дуже важливо, щоб ваша університетська аудиторія мала певний доступ до книг і авторів»,- додала письменниця.

Познайомитися із «Видавництвом Старого Лева» чернівчани зможуть під час Петрівського ярмарку, адже на вул. О. Кобилянської буде встановлена спеціальна фотозона.

Джерело: http://chv.tv/

1


КОМЕНТАРІ (1)

Чернівці стає філією Львова? Може тоді обєднатись та нехай спільний мер буде Садовий!

avatar

Буковинець

21 червня 2016 19:17