Пішки на віче з 'Калинки'  йшли лише найзатятіші підприємці, решта - приїхали громадським транспортом

Пішки на віче з "Калинки" йшли лише найзатятіші підприємці, решта - приїхали громадським транспортом

09.12.2013, 14:08

8 грудня 2013 року підприємці МТК "Калинівський ринок", які напередодні дали доручення депутатам-свободівцям організувати піший хід від ринку до Центральної площі, о 12:00 колоною рушили на віче підтримки "Маршу мільйонів" у Чернівцях. Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації ВО "Свобода".

Разом із депутатами рад різних рівнів від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" підприємці з державними прапорами та зі стягом об'єднаної Европи рушили вулицями Чернівців до місця проведення мітингу. Учасники заходу вигукували гасла "Україна це Европа!", "Банду геть!", "Михайлішина у відставку!", "Наші податки – наша влада!", "Україна понад усе!". Впродовж руху колони перехожі та автомобілісти підтримували мітингувальників, вигукуючи схвальні заклики.

"Ті підприємці, які йшли на Центральну площу разом із свободівськими депутатами є найактивнішими представниками всіх секторів ринку, адже сотні підприємців "Калинки" на Центральну площу їхали громадським транспортом. Водії та пасажири кожної калинівської маршрутки, які об'їжджали або їхали назустріч колоні протестувальників, клаксонами, вітальними вигуками та символічними вітаннями активно та щиро підтримували хід підприємців", – зазначив організатор заходу, голова Чернівецької обласної організації ВО "Свобода" Віталій Мельничук.

Майже 5 кілометрів, що відділяють "Калинку" від Центральної площі, колона протестувальників подолала менше, ніж за годину. О 13:00 підприємці долучилися до багатотисячного віча на Центральній площі.

Раніше ми повідомляли: Демонстрація підприємців "Калинки" - коментарі зайві

1