Підрядник, який 2013 року недоклав асфальт у вулицю Каспрука, зробив ремонт дороги за власні кошти

Підрядник, який 2013 року недоклав асфальт у вулицю Каспрука, зробив ремонт дороги за власні кошти

03.11.2015, 19:57

Вулицю Каспрука в Чернівцях завершили ремонтувати, вдруге. Зараз, кажуть в міській раді, плануютьзакінчили прокладати перший шар асфальту на вулиці Богдана Хмельницького, а наступного року взятися за вулицю Щербанюка.

Світлана, : «Был магазин , пока не начали ремонт дороги. Людей не стало – магазин закрыли, бизнес закончился»

4 роки тому через ремонт вулиці Богдана Хмельницького вони закрили крамницю. І тепер лише спостерігають за роботою. Тутешні мешканці кажуть: вже кілька тижнів усе завмерло, чи зроблять щось доки випаде сніг – сумніваються.  

Світлана: Они делают – роют, делают – роют, потому что периодически забывают что-то доделать.

Завершити тривалий ремонт тут планують навесні наступного року, повідомив міський голова. Наразі ж хочуть прокласти перший шар  асфальту.

Олексій Каспрук, міський голова: Проходить повільно. Завершує роботи підрядник, який мучив нас з мережами, фактично закінчує, далі готуються дорожники для того, щоб почати штурмувати. Завозиться гравій, іде планування дорожнього покриття, будуть укатувати, щоб найближчим часом заасфальтувати, і зробити її проїзною для легкового транспорту хоча б на зимовий період.

Днями підрядники завершили повторно ремонтувати вулицю Павла Каспрука. Комусь -  вгодили, інші мешканці – не розуміють, в чому різниця між ремонтом 2103 та 2015 років.

Вже набагато краще стало, подобається.

Ми раді були і старій дорозі, а чим вона була гірша, ніж ця?

Ремонт дороги підрядники переробляли за свій кошт, бо після 2013 року виявилось, що товщина асфальту не відповідає проекту. Тому верхнє покриття знімали та проклали товстіший шар, зробили правильний нахил дороги. Наступного року в планах міської влади – капітальний ремонт бруківки на Головній та Руській, та вулиці Щербанюка, колишня Чапаєва, із заміною мереж.

Джерело: http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

О, якість нового ремонту буде офігенна!!!!!! Позаминулої суботи клали асфальт у дощ, минулої - вночі:-)

avatar

Мешканка вул. Каспрука - Павла

03 листопада 2015 18:40