П'ять тисяч прапорців України та ЄС від Новодністрвська до Карпат: Руслан Панчишин агітує мешканців Чернівеччини за Євросоюз (+ 2 відео)

П'ять тисяч прапорців України та ЄС від Новодністрвська до Карпат: Руслан Панчишин агітує мешканців Чернівеччини за Євросоюз (+ 2 відео)

18.11.2013, 18:32

Від Новодністровська до Карпат - такий маршрут агітаційно-просвітницького автопробігу, який організував громадський активіст Руслан Панчишин. У понеділок, 18 листопада, колона з кількох автомобілів вирушила вранці з Новодністровська. І далі відвідала Сокиряни, Хотин, Кельменці... Під час зупинок в районних центрах учасники автопробігу, зокрема, його ініціатор пан Панчишин спілкуються з перехожими, роздають усім охочим прапорці  України та ЄС. 

До Чернівців автомобілі прибули близько 14.00. Відтак Руслан Панчишин з волонтерами роздавали перехожим прапорці перед пам'ятником Шевченку, спілкувалися з людьми. 

Чернівчани розбирали прапорці, як гарячі прижіки. За словами пана Руслана, в одних лише Чернівцях за неповних півгодини він роздав понад 500 прапорців України та ЄС. Прапорець також дістався депутатові Чернівецької міської ради Ярославу Кушнірику, який випадково опинився в цей час на Центральній площі. Охоче беруть їх також в районах. Загалом для своєї агітаційно-просвітницької акції він замовив 5000 прапорців, але вже сумнівається, чи їх вистачить. Настільки багато охочих їх отримати. 

- Якщо ми самі не змусимо тепер владу підписати угоду про асоціацію з ЄС, то іншого зручного шансу може вже просто не бути, - каже Руслан Панчишин прехожим.  - Я не політизую цю акцію, але кажу, що надії на чиновників мало. Тому всім треба прийти до пам'ятника Шевченку у Києві, де 24 листопада, о 12.00, буде акція на підтримку євроінтеграції, і показати, чого ми насправді прагнемо.  

1