Перші наслідки перекриття кордону вже є: прокуратура відкликала клопотання про обрання ініціатору запобіжного заходу

Перші наслідки перекриття кордону вже є: прокуратура відкликала клопотання про обрання ініціатору запобіжного заходу

03.02.2016, 17:22

Про це на своїй сторінці у ФБ написав активіст Ігор Жижиян. І опублікував на доказ фото. 

Початок виконання домовленості між людьми і владою є. Прокуратура відкликала клопотання про обрання мені запобіжного заходу, - написав у ФБ Ігор Жижиян. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція у Чернівцях підозрює активіста у шахрайстві: Жижиян каже, що справу сфабриковано

Водночас користувачі соціальної мережі негативно оцінюють практику подібних кулуарних домовленостей і вимагають покарання винних за перекриття кордону. Зокрема, народний депутат України Іван Рибак.

1


КОМЕНТАРІ (7)

Взагалі цей фарс з блокування митниці є ілюстрацією тотального "дебілування" нашого народу. Ці "румуномовні" ідіоти вирішили обманути всі і все, і вся. По закону, можна ввозити ОДНУ машину для себе, такого "румуна". Хоча і це незаконно. Але потім почали перепродувати по 2-10 машин, в результаті ці 1-9 машин вже ввезені незаконно і підлягають розмитненню. І тут ідіотів вдарила ідея протестувати. Все однл, що гвадтівники вийшли б на протести з приводу гвалтування неповнолітніх. За державу соромно, бо треба би було всіх в пачку і до СІЗО. Штраф по 10000 лей (вони ж "румуни") і депортація. Влада знову  ж таки проявила свою зацікавленість відкатами. Уявляю подібну ситуацію в ФРН, або Швеції. Ржу-німагу! 

avatar

експерто

03 лютого 2016 15:45

а нахіба нам сбу. поліція. прокуратура? тобто як я поняв, можна скоїти злочин, а потім оргагнізувати пікет і всьо порішати? саме через таку нібито службу безпеки, яка лише кришує контрабас і кримінал, прсрали Крим. Донбас, а тепер хочуть про...ї...пти нашу область? мудакі! жижу потрібно було одразу на місці затримати, а вони знім тьоркі рєшають))) оце рівень наших спецслужб, прокуратури та мєнтів

avatar

слава сбу!

03 лютого 2016 16:26

Хлопці румуни стали на захист своїх інтересів і за це їм хвала.  Вони як громадяни ЄС мають дещо більші права і не варто їх просувати за національною ознакою.  Минулого літа подорожуючи Балканах помітив,  що у прикордонних з Болгарією областях Румунії повністю ко автовокзал з Болгарськими номер ними знаками.  Це пов'язане з тим,  що у Болгарії значно нижчі ставки податків на авто.  Тобто для Європи це звичайна розповсюджена практика,  коли громадяни вибирають як їм краще.  Завдання влади забезпечувати їх права.  Додам,  що завданнянашої влади ще і у виконанні міжнародних угод,  які є вищими за національне законодавство.  Ну і штрафу йти тих,  хто має два паспорти,  так,  як і записано у законі,  бо більше ніяких санкцій подвійне громадянство не передбачає,  окрім можливості займати посади у державних органах

avatar

Ser

03 лютого 2016 17:18

Так про це і говоримо: не може представницький орган області представляти та ще й очолювати громадянин іншої держави! Хоче Мунтян бути підданим Румунії, вести там бізнес - на здоров,я! Але керувати українською областю - зась! Бо він тепер зобов,язаний представляти інтереси Румунії. Та й хто такий Мунтян? Дрібний інтриган. До керівника облрадою йому далеко. Він не здатен не лише вирішувати важливі для області питання, але й їх взагалі розуміти для початку, а також озвучувати.

avatar

Serам

03 лютого 2016 18:36

А я вважаю. що в тому, що сталося винен Caлaгop. Бо всі знають його наглу нелюдську поведінку. і те. що у відео одна жінка каже що їй начальник митниці сказав. що вона за кусок заліза (машину) продалася, виглядає дуже правдоподібно. Бо салагор самий набільший чиновник-хам всієї Буковини. Він завжди всіх має за бидло. 

avatar

Андрій

03 лютого 2016 21:49

ЖИЖИЯН МАЄ СИДІТИ В ТЮРМІ ЗА СЕПАРАТИЗМ І МІЖНАЦІОНАЛЬНІ РОЗПАЛЮВАННЯ

А ВИХОДИТЬ ЩО ЖИЖИЯН СОБІ ВИТОРГУВАВ В ФИЩУКА І К ЗНЯТЯ ДОМАШНЬОГО АРЕШТУ ПО ШАХРАЙСЬКІЙ СПРАВІ

ДЕ СБУ???

ГАНЬБА СБУ!!!!!!

avatar

Богдан

04 лютого 2016 10:18

avatar

Myhajlo Tokarjuk

07 лютого 2016 13:11