Жителі Атак не підтримують акцію з перекриттям і просять активістів, які вимагають повернення усіх служб з Кельменців у Хотин, розійтися (ВІДЕО)

Жителі Атак не підтримують акцію з перекриттям і просять активістів, які вимагають повернення усіх служб з Кельменців у Хотин, розійтися (ВІДЕО)

17.02.2016, 15:16

У селі Атаки Хотинського району другу добу триває перекриття траси "Чернівці - Житомир". Учасники акції вимагають повернути реорганізовані служби із смт. Кельменці у місто Хотин.

 Як повідомляє кореспондент molbuk.ua, жителі Атак не підтримують акцію з перекриттям і просять активістів розійтися.

 "Нас не влаштовує цей шум, і те, що автомобілі об’їжджають місце проведення акції через село. Через це руйнуються вулиці в Атаках", - повідомив місцевий житель журналісту molbuk.ua

 Учасники перекриття руху раз на годину пропускають автомобілі, котрі рухаються по трасі.

 Перед мостом через Дністер на території Хмельницької області стоять патрульні ДАІ, які повідомляють водіям вантажівок про перекриття дороги і направляють їх в об’їзд через Тернопільську область. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак попросив Кличка назвати одну з київських вулиць Хотинською і знає, як вирішити проблеми старовинного міста 

16 лютого хотинчани організували третю акцію протесту, де вкотре вимагають повернути усі служби з смт. Кельменців до Хотина.

До пікетувальників вийшли представники влади, які зазначили, що такі питання вирішують у столиці. Попри це, люди звинуватили владу тому, що не відстоює їхні інтереси, та перекрили дорогу на мосту в селі Атаки.

За словами активістів, перекриття дороги триватиме до того часу, поки не будуть виконані їхні вимоги, - повідомляє сайт «Хотинські вісті». 

 

1