Павлюк висловив співчуття з приводу смерті журналістки Наталії Команяк (ОНОВЛЕНО)

Павлюк висловив співчуття з приводу смерті журналістки Наталії Команяк (ОНОВЛЕНО)

17.12.2018, 15:27

В.о. голови Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Павлюк висловив співчуття з приводу смерті журналістки з Чернівців Наталії Команяк.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ОДА.

Павлюк від імені адміністрації та висловив щирі співчуття з приводу смерті буковинської журналістки Наталії Команяк. 

"Журналістка, 1960 року народження, працювала як в місцевих, так і всеукраїнських ЗМІ. Останнє місце роботи - власний кореспондент у Чернівецькій області Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ". Нехай Бог дасть сил всіх, хто знав і любив Наталію, перенести біль тяжкої втрати. Вічна пам'ять. Царство Небесне", - йдеться у повідомленні.

 

Скриншот поста (facebook.com/komanyak)

У Чернівцях у віці 58 років пішла з життя відома журналістка Наталія Команяк. Наталія Команяк народилася 18 липня 1960 року. Закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка. Протягом усього життя працювала журналістом газет "Молодий буковинець""Чернівці", власним кореспондентом інформаційного агентства "Укрінформ" у Чернівецькій області.

"Последние годы очень болела. Вынуждена была согласиться на тяжелую операцию на сердце, отказаться от путешествий, который так любила. Смерть мужа, Славика, добавила горя и забрала остаток сил. В телефонных разговорах говорила, что очень скучает за коллективом. Спасибо, Наталочка, что была в жизни "Укринформа" и в моей. Пусть тебе будет солнечно в тех мирах, в которые ты ушла и безболезненно – ведь тут ты почувствовала боль сполна", - написала на странице Наталии Команяк ее коллега Ольга Коростелева.

 Редакція BukNews висловлює щире співчуття родині та близьким покійної....  Земля пухом...

1