Павлюк пояснив, чому залишив на посадах радників Фищука

Павлюк пояснив, чому залишив на посадах радників Фищука

04.03.2019, 16:50

Виконувач обов’язків голови Чернівецької ОДА Михайло Павлюк пояснив, чому він зберіг у патронатній службі радників колишнього голови ОДА Олександра Фищука.

Про це посадовець повідомив сьогодні на прес-конференції.

Зокрема, він сказав, що "не перезатверджує радників чи помічників", оскільки для цього є апарат обласної держадміністрації.

"З моменту, відколи я став виконувачем обов’язків – а сьогодні 100-й день – у мене було дуже мало часу над тим, щоб думати, яка людина буде сидіти за півметра від мене та виконувати ті першочергові завдання", - пояснив він. 

Павлюк додав, що відтоді він вирішував, які першочергові завдання дати своїм колегам у адміністрації. 

Водночас посадовець охарактеризував своїх радників як досвідчених та відповідальних людей.

"В патронатній службі є різні люди - є генерали правоохоронних органів, а є люди, які недавно були залучені. Мені приємно, що двоє дівчат, які працюють зі мною в патронатній службі – це кращі студентки з ЧНУ. Є люди, які мають депутатський адміністративний досвід...", - сказав в.о. голови ОДА.

Також Павлюк запевнив, що у випадку, якщо будуть зафіксовані будь-які зловживання з боку його підопічних, його реакція буде миттєвою.

Як відомо, після відставки голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука, його радники також написали заяви на звільнення. Щоправда, в.о. голови Павлюк залишив їх на посадах.

Джерело:  molbuk.ua 

1